Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event

25 maart 2015 |
Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event<

Chris Naylor van sterrenstaurant Vermeer en Henk Schouten, pionier op het vlak van vleesvervangers, zullen de lijst met sprekers op
het Veggie Chef of the Future Event aanvullen.

Foto: Chef Chris Naylor

Over het Event
De scholingsdag wordt op 18 mei georganiseerd door de Vegetariërsbond, in samenwerking met GoodBite en het Koksgilde. Het Veggie Chef of the Future Event is een scholingsdag waar jonge chefs de fijne kneepjes van de vegetarische keuken wordt bijgebracht. Het event vindt plaats in Tomatoworld in Honselersdijk (Westland). Tijdens de scholingsdag geven topkoks, professionele docenten en productspecialisten masterclasses en workshops over hoe jonge professionals lekker vegetarisch kunnen koken. "Chris Naylor is één van de beste groentekoks in Nederland. Niet voor niets heeft restaurant Vermeer als jaren een Michelinster. Wij weten dat hij veel jonge chefs kan inspireren om te toveren met groente", aldus directeur van de Vegetariërsbond Floris de Graad.

Over Chris Naylor en Henk Schouten
Chris Naylor is chefkok van Restaurant Vermeer in Amsterdam. Naylor is een enthousiaste kok met een passie voor groente. Restaurant Vermeer heeft een Michelinster en nam de afgelopen twee jaar ook deel aan de Vegetarische Restaurantweek, een week waarin restaurants bijzondere en voordelige vegetarische menu’s aanbieden. Henk Schouten is oprichter van Schouten Europe BV en het merk GoodBite en was de eerste die in de jaren '90 vleesvervangers op de Nederlandse markt bracht.

Praktische informatie
De scholingsdag is voor alle koks onder de 40 jaar. Deze scholingsdag kost 100 euro als je je voor 18 april aanmeldt (anders kost het 150 euro). Leden van het Koksgilde krijgen 25 procent korting. Zij betalen dus 75 euro als ze zich aanmelden voor 18 april (en anders €112,50). Aanmelden kan via "www.vegetariers.nl/veggiechef.":http://www.vegetariers.nl/lekker/events/veggiechef
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Faillissement Coronacrisis
Hotel Stroom Rotterdam failliet

Hotel Stroom in Rotterdam is failliet ten gevolge van de coronacrisis. De hoge vaste lasten en het wegvallen van inkomsten hebben ertoe geleid dat het hotelbedrijf van Edwin van der Meijde en Jantiene Berg een faillissement heeft moeten aanvragen. Van der Meijde is eveneens eigenaar van het Rotte...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: