Consortium neemt Hotels van Oranje over

Auteur: Redactie
Overname Ondernemen 8 juli 2024
Consortium neemt Hotels van Oranje over

Het consortium van Dreef Beheer, Ramphastos Investments en Van Deursen Groep heeft ‘Hotels van Oranje’ in Noordwijk overgenomen. Alle bij het project betrokken percelen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk zijn inmiddels overgedragen aan het consortium.

Het consortium zal de bestaande plannen voor de herontwikkeling van Hotels van Oranje (Hotel van Oranje en Residence van Oranje) in de komende periode uitwerken. Inmiddels is gestart met het opruimen van de bouwplaats; daarnaast worden het Witte Huis en het Boulevard Hotel conform de plannen binnenkort gesloopt.
 
Het streven is om het gebouw op zo kort mogelijke termijn wind- en waterdicht maken. Naar verwachting begint het bedrijf volgend jaar met de met de opbouw van twee nieuwe verdiepingen.
 
Het consortium zal een nieuwe exploitant aantrekken voor Hotel van Oranje. De plannen voor de appartementen in Residence van Oranje worden zodanig aangepast en uitgewerkt dat ze aansluiten bij de wensen en eisen van de huidige markt. Het bestaande ontwerp van de gebouwen is daarbij het uitgangspunt. Het streven is om in 2025 concrete stappen te zetten richting de realisatie van deze plannen.
Het consortium is blij met de nu aangekondigde overname en ziet ernaar uit om ‘Hotel van Oranje’ en ‘Residence van Oranje’ de grandeur van weleer terug te geven.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws