Contract van 70 miljoen voor Fletcher

8 november 2013
Contract van 70 miljoen voor Fletcher

Fletcher Hotels en groothandel Hocras zijn een nieuwe overeenkomst met elkaar aangegaan voor de exclusieve belevering van alle zestig hotels van Fletcher. Het betreft alle food en quest supplies van de hotelketen.
De overeenkomst is voor een periode van vijf jaar en heeft een minimale waarde van 70 miljoen euro. Thema´s als kostenbesparing door het in elkaar schuiven van de bedrijfskolom en het duurzaam inkopen en distribueren staan hoog op de agenda.

*Langlopende overeenkomst*
Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels: “Na een periode van drie jaar hebben wij besloten weer met Hocras in zee te gaan. Door de perfecte aansluiting van hun inkoop en distributie op onze operationele activiteiten binnen de hotels hebben we de afgelopen tijd een goede performance verbetering weten te resulteren. Dit en de goede samenwerking met Hocras geeft ons voldoende vertrouwen een nieuwe langlopende overeenkomst aan te gaan.”

*Naadloos op elkaar*
Hans van der Eijk, CEO van Hocras: ”Fletcher Hotels en Hocras passen fantastisch bij elkaar. De processen van inkoop, opslag en distributie sluiten naadloos op elkaar aan. Met recht een samenwerking op basis van partnership. De chef-koks van Fletcher Hotels hebben zo direct toegang tot de markt.”

*Op de foto:* Hans van der Eijk (CEO Hocras BV), Chris Luken (voorzitter Fletcher Hotels) en Rob Hermans (CEO Fletcher Hotels)

~Door~ "~Mariska van Gorp~":mailto:mariska.vangorp@uitgeverijps.nl

Overig nieuws