Crowdfunding populair onder horeca

31 juli 2014
Crowdfunding populair onder horeca

Onder horeca-ondernemers is crowdfunding een nieuwe geliefde methode om geld bijeen te krijgen voor een nieuwe zaak, omdat het vaak lastig blijkt om een lening bij de bank te krijgen. Omroep Groningen
meldt dat onder andere restaurant Oberland en restaurant Flinders op deze manier zijn gefinancierd.

*Brasserie Midi*
Ook Pol de Bruin van het nieuwe restaurant Brasserie Midi aan de Folkingestraat wil binnen twee maanden € 55.000,= bij elkaar krijgen. De actie loopt sinds deze week. Inmiddels is er bijna € 3000,= opgehaald. Bekijk hier het "interview":http://www.oogtv.nl/2014/07/crowdfunding-horeca-steeds-populairder/ van Omroep Groningen met Pol de Bruin.

"*MEER LEZEN OVER CROWDFUNDING? KLIK HIER!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=crowdfunding&x=zoeken

Overig nieuws