Dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck over HotelSummit 2021

Auteur: Redactie
HotelSummit 5 november 2021
Dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck over HotelSummit 2021

Columnist, opiniemaker en journalist Sander Schimmelpenninck is dit jaar de dagvoorzitter van HotelSummit, gehouden op 15 november 2021. De voormalig hoofdredacteur van Quote kijkt uit naar een dag vol inspiratie, kennisoverdracht en interactieve sessies.

“Op HotelSummit word je bijgepraat over het hotelwezen, er zijn sprekers, allerlei interactieve sessies en je ontmoet je mede-hoteliers. En dat allemaal in het thema ‘Een nieuw begin’.” Het volledige programma van HotelSummit is hier te bekijken.

Naast inhoudelijke, interactieve sessies, verschillende sprekers en netwerkmomenten biedt HotelSummit ook colleges waarin jij als hotelier wordt bijgepraat over hoe je B2B-sales inricht in een post-coronatijdperk en hoe je in deze competitieve arbeidsmarkt ervoor zorgt dat jouw hotel aantrekkelijk is en blijft voor werknemers. 

Dat is uiteraard niet alles. Vier jonge hotelondernemers worden door dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck geïnterviewd. Hoe hebben zij de coronaperiode overleefd en hoe kijken zij naar de ontwikkelingen in de markt? Je hoort het allemaal – en veel meer -  op HotelSummit 2021. Schrijf je hier in.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws