Daniel Kaan naar Mövenpick Bahrain

27 juni 2014
Daniel Kaan naar Mövenpick Bahrain

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre is op zoek naar een nieuwe Hotel Manager nu Daniel Kaan de dagelijkse leiding heeft gekregen over het 106 kamer tellende Mövenpick
Hotel Bahrain. Het succesvolle vijfsterrenhotel viert dit jaar zijn 10 jarig bestaan en is gesitueerd vlakbij de historische stad Muharreg en Bahrain International Airport.

*Compliment*
Director of Operations Benelux bij Mövenpick Hotels en tevens General Manager van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, Albert Rouwendal, over de promotie van Daniel Kaan: “Ik beschouw het als een compliment voor de Nederlandse en vooral de Amsterdamse operatie dat we medewerkers een dusdanige ‘training’ kunnen bieden, dat ze vooruitzicht hebben op een positieve carrièreontwikkeling binnen onze internationale organisatie. Inmiddels is dit de derde medewerker die recent vanuit Amsterdam is doorgegroeid naar een zware managementfunctie binnen de Mövenpick organisatie. Daniel, die vier jaar in Amsterdam werkte, eerst als Food & Beverage Manager en recentelijk als Hotel Manager, heeft deze substantiële benoeming meer dan verdiend”, aldus Rouwendal.

~(foto: vlnr: Albert Rouwendal, Daniel Kaan)~

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws