De Slaapfabriek gaat 3D-geprint gebouw neerzetten

1 september 2016 | Thijs Jacobs

Het nieuwe seizoen kan niet beter beginnen voor Ontbijthotel De Slaapfabriek in Teuge. Weet u het nog, 7 jaar geleden? De start van De Slaapfabriek. De Slaapfabriek was toen te zien op RTL4 in het programma 'ik begin voor mezelf'.

Nu, 7 jaar later, komt De Slaapfabriek weer op op tv. Dit heeft alles te maken met de nieuwe droom van Arvid en Marjo Prigge (eigenaren van De Slaapfabriek). Via LinkedIn, Facebook en de website van De Slaapfabriek werden al wat kleine dingen getoond. De nieuwe droom van Marjo & Arvid is het naast De Slaapfabriek neerzetten van een bijzondere vergaderlocatie met veel beleving, die ertoe doet. Het gebouw moet 3d-geprint gaan worden!

Tijdens de Dutch Construction Hackathon, afgelopen mei, is er door RTLZ gefilmd. Deze beelden zullen tijdens de uitzending op dinsdag 6 september bij RTLZ om 22:00 uur te zien zijn. De eigenaren, Marjo en Arvid, zijn enorm verrast door het prachtige ontwerp van Bouwend en Innovatief Nederland en zijn samen met Hugo Jager van Revelating.nl (adviseur o.h.g.v. 3d printing) direct aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de realisatie van hun droom: Het Eerste 3D-geprinte Gebouw van Europa met zero footprint.

De uitzending duurt een half uur en zal tijdens het eerste gedeelte een korte terugblik laten zien van 7 jaar geleden en aansluitend hoe het nu gaat met De Slaapfabriek. Tot slot het uitgebreide verhaal over het eerste duurzame 3D geprinte gebouw van Europa in Teuge.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: