De twee finalisten van The NXT GM Challenge 2023 zijn bekend

Auteur: Redactie
Mensen 6 december 2022
De twee finalisten van The NXT GM Challenge 2023 zijn bekend

Na twee spannende challenge days, waarbij de vijf kandidaten verschillende opdrachten hebben uitgevoerd en zich presenteerden aan de jury, zijn de twee finalisten in The NXTGM Challenge 2023 bekend. De winnaar mag zich vanaf september 2023 een jaar lang general manager noemen van NH Schiller en NH Caransa.

Afgelopen zomer opende de inschrijving voor alweer de vijfde editie van The NXT GM Challenge; dé hospitality challenge van het jaar, waarin net-afgestudeerde Hotello’s de kans krijgen om een baan te winnen als General Manager. Dit keer sloeg HotelloTOP de handen ineen met een gloednieuwe partner: NH Hotel Group part of Minor Hotels. De winnaar van editie 2023 krijgt de sleutels in handen van NH Schiller én NH Caransa in het bruisende centrum van Amsterdam.

Aan het eind van de dag maakte de jury bekend welke twee studenten kans maken op wat organisatoren NH Hotel Group part of Minor Hotels en HotelloTop ‘de kickstart van je carrière’ noemen.

De jury bestaat uit:

- Toine Scheerens - Voorzitter jury
- Michelle Aarts - Strategic Quality Director NH Hotel Group part of Minor Hotels
- Hans Vugts - Hospitality Consultant & Chairman of the Board of Supervisors SVH
- Marco Wins - Mental Health Trainer & Performance Coach
- Jacqueline Kanits - Director of Revenue NH Hotel Group part of Minor Hotels
- Richard Haeck - Chief Growth Officer HetTrainingsbureau.nl
- Walter Kok - Regional Director of Operations NH Hotel Group part of Minor Hotels
- Stephanie van Oorschot - Voorzitter HotelloTOP

De jury heeft Jort Baremans (Saxion’23) en Lynn Woltjes (SHMS’20) geselecteerd als finalisten.

Zij gaan een dag meelopen met Jens Lambrecht, Cluster Hotel Director bij NH Schiller en NH Caransa. Van deze ervaring maken ze een vlog, waarin zij hun ervaringen delen en laten zien wie ze zijn. Het publiek mag stemmen op de finalisten via de website van HotelloTOP en de finalisten zorgen zelf voor hun eigen marketingcampagne.

Vervolgens wordt de final pitch van hun ervaringen gegeven aan de medewerkers van beide hotels op donderdag 15 december. Op woensdag 11 januari 2023 wordt op het podium van het HotelloTOP Year Event Congres ‘The NXT GM’ bekend gemaakt. Deze persoon wordt per 1 september 2023 General Manager van NH Schiller en NH Caransa aan het Rembrandtplein.

The NXT GM Challenge is een samenwerking tussen NH Hotel Group part of Minor & HotelloTOP met als doel het gat tussen jonge talenten/afgestudeerde Hotello’s en de arbeidsmarkt te verkleinen op originele wijze.

"Geweldig om zoveel enthousiasme en talent te zien tijdens de Challenge Days van The NXT GM Challenge. We verheugen ons erop de winnaar wegwijs te maken in de dagelijkse praktijk van het runnen van twee hotels in de bruisende hoofdstad en daarnaast óók om ons te laten inspireren door zijn of haar ideeën”, Maarten Markus, Managing Director Northern Europe, NH Hotel Group part of Minor Hotels.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws