De Vilt groepsaccommodatie van het jaar

4 februari 2015
De Vilt groepsaccommodatie van het jaar

De verkiezing Groepsaccommodatie van het jaar is een landelijke consumentenprijs en wordt jaarlijks door RECRON, de brancheorganisatie
voor recreatieondernemers Nederland, georganiseerd. De uitreiking vond op 3 februari 2015 plaats tijdens de Studietweedaagse van de RECRON Groepsaccommodaties bij Dopersduin in Schoorl. Groepsaccommodatie De Vilt heeft de meeste stemmen van het publiek gehad.

*Oorkonde*
Arno en Ellen Gerrits van Groepsaccommodatie De Vilt namen een beeldje en een bos bloemen in ontvangst uit handen van Martin Sloof, voorzitter van de RECRON bedrijfsgroep Groepsaccommodaties. Alle genomineerde bedrijven ontvingen een oorkonde en een mapje met cijfers en toelichting van de stemmers.

*Gasten geven cijfers*
Naast de keuze voor de groepsaccommodatie van het jaar zelf, is aan de gasten die hebben gestemd gevraagd om een cijfer voor gastvrijheid, hygiëne, ruimte binnen de groepsaccommodatie, de omgeving en het eten en drinken bij de accommodatie toe te kennen Ook hebben gasten daadwerkelijk hun eigen mening/review kunnen geven over het bedrijf. Bij het tellen van het aantal stemmen is overigens de grootte van de groepsaccommodatie mee gewogen.

*Groepsaccommodatie De Vilt kreeg van het publiek de prachtige cijfers:*

Gastvrijheid - 9,4
Hygiëne - 9,3
Ruimte - 9,3
Omgeving - 9,4
Eten en drinken - 9,0
Enkele reviews van stemmers op Groepsaccommodatie De Vilt:

Perfecte accommodatie met veel gezelligheid en grote mate van gastvrijheid. Altijd zeer netjes en veel aandacht voor details.
Vriendelijke ontvangst. Schoon en veilig voor kleine kinderen.
Super verblijf geleidt door super mensen.
Geweldig accommodatie op een evenzo geweldige locatie. Gastvrijheid om een voorbeeld aan te nemen en alle voorzieningen tiptop in orde.

*Overzicht van de genomineerde Groepsaccommodaties van het jaar 2014*

De Vilt in Beugen (Noord-Brabant)
Klooster van Kranenburg in Kranenburg (Gelderland)
Landgoed 't Borghuis in Losser (Overijssel)
De Biestheuvel in Hoogeloon (Noord-Brabant)
't Zwaluwnest in Ter Aar (Zuid-Holland)

Overig nieuws