Dit lees je in de nieuwste Hospitality Management

Auteur: Redactie
7 april 2023
Dit lees je in de nieuwste Hospitality Management

Volgende week valt de gloednieuwe Hospitality Management bij iedere hotelier op de deurmat. Met deze keer op de cover: compagnons Stephanie Nunes Querido en Patrick van Zuiden.

Laatstgenoemde verkocht de helft van de aandelen van de exploitatie van Hotel Savarin uit Rijswijk aan Nunes Querido. In een uitgebreid dubbelinterview gaan de hoteliers dieper in op het waarom achter deze constructie, de voor- en nadelen én hoe het hele traject eruit zag. Van gesprekken met advocaten tot de financiering, alles wordt besproken.

Jamie de Jong en Don Janmaat zijn de eigenaren van het enige hotel van een van de oudste stadjes van Nederland: Hotel Broeck in Oudewater. Hotel Broeck is niet zomaar een hotel in een klein stadje in Het Groene Hart. Het bedrijf werkt met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Het jonge ondernemersduo nam het hotel in coronatijd over en had de financiering binnen een ochtend praktisch rond.

Jonge Honden

De jonge hotelier die we in deze editie hebben geportretteerd is Marloes van de Wiel. Zij opent aan het einde van dit jaar Hotel Ryder, gelegen tussen Vught en Den Bosch. Het is haar eerste klus als hotelondernemer. In het boutique hotel worden dertig kamers ontwikkeld.

In de rubriek ‘Hotelketen uitgelicht’ belichten we in deze editie de BWH Hotel Group, staat ons dossier boordevol informatie die je als hotelier moet weten als je een wellness of spa wilt ontwikkelen in je hotel en zijn onze correspondenten en columnisten weer vlijmscherp.Kortom: houd de brievenbus in de gaten of download binnenkort Hospitality Management op onze website.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws