Download white paper crowdfunding

5 april 2013
Download white paper crowdfunding

Download nu gratis de complete "white paper crowdfunding":http://www.hospitality-management.nl/downloads.html in de horeca. In de horeca wint crowdfunding sterk aan populariteit. In de white paper legt Mark Tamsma van Horeca-advies.nl
alles uit. Lees de paper nu.

*Deel 1*
Het eerste deel geeft een introductie. Wat is crowdfunding? Zoals het woord al omschrijft ‘funding’ via de ‘crowd’. Vrij vertaald; kapitaal verkrijgen via de menigte. Men denkt weleens dat de crowd alleen particuliere investeerders betreft, maar dit kunnen ook zakelijke partijen zijn.

*Deel 2*
Bij crowdfunding wordt uw aanvraag in sterke mate door de markt beoordeeld. Dat maakt het juist interessant. Indien er geen animo is voor de aanvraag, dan zou dit een waardevol signaal kunnen zijn.

*Deel 3*
Crowdfunden kan via een georganiseerd platform, maar u kunt het ook zelf organiseren. Wat zijn op hoofdlijnen de voor- en nadelen van deze beide varianten? In het derde artikel in de reeks zetten we dit uiteen.

*Deel 4*
Om succesvol te kunnen zijn met crowdfunding is het van belang dat de horecaondernemer zich op de juiste manier presenteert. Niet elke ondernemer is immers een geboren verkoper.

*Deel 5*
Indien u overweegt om crowdfunding in te zetten voor het aantrekken van kapitaal, dan dient u uiteraard ook aan uw verplichtingen te kunnen voldoen. Hoe kunt u zelf berekenen wat een dergelijke actie u kost?

*Deel 6*
Sommige horecaondernemers die crowdfunding willen inzetten bieden rente, deels of volledig, in natura. Hoe vertaalt een naturabeloning zich in de praktijk en levert dat iets extra’s?

Download de gratis white paper "crowdfunding in de horeca":http://www.hospitality-management.nl/downloads.html op de website van uw vakblad Hospitality Management.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws