Bezetting EasyHotel Rotterdam nu op 72 %

17 september 2014
Bezetting EasyHotel Rotterdam nu op 72 %

Vandaag is het precies een jaar geleden dat easyHotel in Rotterdam haar deuren opende aan de Westblaak 67. Sceptici reageerden destijds
verbaasd op de komst van weer een nieuw hotel in Rotterdam. Het aantal Rotterdamse hotelkamers groeide het afgelopen jaar met 650 kamers naar een totaal van 3.659. Ondanks dit grote hotelaanbod blikt easyHotel terug op een succesvol eerste jaar, waarin de gemiddelde bezettingsgraad maar liefst 72 procent was, ruim 7 procent hoger dan het landelijk gemiddelde van 65,2 procent. De budgethotelketen mocht zich verheugen op een groeiend aantal zakelijke reizigers en toeristen dat op zoek is naar een goede prijs-kwaliteitverhouding.


*Voor gek verklaard*
Lucas Drewes, Directeur Operations van easyHotel Benelux: "Men verklaarde ons voor gek toen we de plannen presenteerden voor een easyHotel in Rotterdam. Maar de vraag naar betaalbare hotelkamers blijft toenemen. Rotterdam heeft zowel de toerist als de zakelijke bezoeker veel te bieden en dan is het prettig dat je bij easyHotel op een budgetvriendelijke manier een overnachting kunt vastplakken aan je bezoek. Wij zijn erg trots om in Rotterdam gevestigd te zijn, aangezien we hebben gemerkt dat de stad een steeds grotere toeristische trekpleister is geworden. De opening van de Markthal Rotterdam zal dit alleen nog maar versterken!"

"*Meer lezen over EasyHotel? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=easy+hotel&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws