Eerste Hampton by Hilton geopend

2 mei 2013
Eerste Hampton by Hilton geopend

Hilton Worldwide heeft zijn eerste Hampton by Hilton in Nederland geopend. Een tweede vestiging volgt binnenkort. Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol valt onder een franchiseovereenkomst met
The Vincent Hotel Group, en heeft zijn eerste gasten vorige week verwelkomd. Een tweede hotel, Hampton by Hilton Amsterdam/Arena Boulevard, opent half mei zijn deuren en is gelegen naast de Amsterdam ArenA. Beide hotels samen leveren ongeveer 45 nieuwe banen op voor de regio Amsterdam.

*Bewezen leider*
Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President Development voor Europa en Afrika bij Hilton Worldwide: "Met de introductie van Hampton by Hilton brengen we een vijfde merk naar Nederland, een enorm succes voor ons multi brand-aanbod in dit land. Onze middenklassenketen heeft zich bewezen als marktleider in deze sector en we hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwste vestigingen bij de luchthaven en de Arena enorm populair worden."

*Voor de moderne reiziger*
Mark Nogal, regionaal manager, focussed service brand management, EMEA bij Hilton Worldwide: "We zijn zeer verheugd dat Hampton by Hilton in het vijfde Europese land wordt geïntroduceerd, kort na de opening van ons eerste Hilton Garden Inn in Nederland, in Leiden. De hotels van Hampton by Hilton richten zich op alle behoeften van de moderne, drukbezette reiziger en bieden kwalitatief hoogwaardige accommodatie voor een goede prijs."

*435 kamers erbij*
Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol is een verbouwd kantoorpand en heeft 181 kamers, een eigen parkeerterrein en ligt op slechts één treinstation verwijderd van de luchthaven. Hampton by Hilton Amsterdam/Arena Boulevard heeft 254 kamers en ligt pal naast de Amsterdam ArenA, met de Heineken Music Hall, de Ziggo Dome, een bioscoop met 14 zalen en een groot winkelcentrum op loopafstand.

Hampton by Hilton is de middenklassenketen van Hilton Worldwide en opende in 2009 zijn eerste Europese hotel. Inmiddels zijn er in Europa meer dan 60 hotels in bedrijf of in ontwikkeling.

~Frank Lindner~

Overig nieuws