Eline Gerdes vertrekt bij Casa 400

13 juli 2015
Eline Gerdes vertrekt bij Casa 400

Eline Gerdes verlaat het prijswinnende Casa 400 Amsterdam en versterkt het team van het snelgroeiende Orange Hotel Marketing. Het in
Amsterdam gevestigde full service marketing bedrijf werkt met deze toevoeging aan haar volgende stappen; Europese expansie en de introductie van nieuwe marketingconcepten in de hotelbranche.

*Marketinginnovaties*
Gerdes heeft in de vijf jaar als Marketing & Communicatie Manager van Hotel Casa 400 aan de wieg gestaan van diverse nieuwe marketinginnovaties en concepten. Met veel succes introduceerde zij het storytellingproject Home to 400 stories. Een ode aan 57 jaar hospitality- en studentenleven. In september 2014 opende zij met een ludieke wervings- en openingscampagne restaurant East57 en zorgde voor een vliegende start met veel exposure. Gerdes zal in haar nieuwe rol bij Orange Hotel Marketing als Marketing Consultant, in het ‘snel evoluerende marketinglandschap’, de nationale en internationale hospitalitybranche adviseren en ondersteunen in het implementeren van innovatieve marketingactiviteiten.

Overig nieuws