Erwin Bruyn is General Manager of the Year 2016

7 februari 2017 | Thijs Jacobs

Tijdens de jaarlijkse Business Conference van de Deutsche Hospitality Group, die deze keer plaatsvond in het mondaine Brussel, heeft de heer E. (Erwin) M. Bruyn de award: 'General Manager of the Year 2016' in ontvangst mogen nemen. Hij ontving deze bijzondere prijs uit handen van de heer Jürgen von Massow (Vice President Operations Business Hotels, Deutsche Hospitality). De heer Bruyn heeft vanwege zijn inzet voor zowel het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam, alsmede de ondersteuning tijdens de opening van het nieuwe JAZ in the City Hotel in Amsterdam, de prijs in ontvangst mogen nemen. Beide hotels zijn het afgelopen jaar zeer succesvol geweest binnen de Deutsche Hospitality Group.

Bevlogenheid

De heer Bruyn is geroemd vanwege zijn bevlogenheid, betrokkenheid en tomeloze inzet. “Ik ben zeer vereerd met deze prachtige award, een teken van waardering voor het harde werken, waarbij ik deze opdraag aan alle medewerkers die dagelijks werkzaam zijn in beide hotels en die het mede mogelijk hebben gemaakt om prachtige resultaten te behalen”, aldus de heer Bruyn.

Deutsche Hospitality is de nieuwe overkoepelende naam voor Steigenberger Hotels AG. Het bestaat uit drie hotel brands: Steigenberger Hotels and Resorts, Jaz in the City en IntercityHotel. Een totaal van 116 hotels op drie continenten maken deel uit van Deutsche Hospitality. 20 van deze hotels zijn momenteel in ontwikkeling. De portefeuille bestaat uit 56 Steigenberger Hotels and Resorts and 39 IntercityHotels. Het eerste Jaz in the City opende in Amsterdam in november 2015 en draait nu operationeel 1 jaar.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: hotel in voormalig klooster Utrecht

Utrecht kent een behoorlijke hotelontwikkeling en dat is niet verwonderlijk, gezien het aantal kamers in de Domstad. Dat aantal blijft immers behoorlijk achter bij de (verwachte) vraag. In de bruisende wijk Lombok opende onlangs het parochiehuis van het nieuwe hotel The Anthony. In het kloostergedee...

Achtergronden Culinair
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

In bijna de helft van de Nederlandse restaurants wordt deze Kerst hert als hoofdgerecht gereserveerd. Hiermee is hert het populairste hoofdgerecht op de kerstmenu’s in de Nederlandse horeca. In Nederland betaal je in 2018 gemiddeld € 61,- voor een vijfgangen kerstdiner. Goedkoop eten doe ...

F&B Den Haag
Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad

De binnenstad van Den Haag is uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke winkelgebieden van Nederland. Toch is er nog ruimte om verder te verbeteren. Op basis van de horecabenchmark tussen de vijf grootste steden, blijkt dat het aanbod Food & Beverage (F&B) beperkt is. Er ...

Onderwijs Ondernemen
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Personalia
Niels Hoek nieuwe sales manager U Parkhotel

Niels Hoek is per 1 december 2018 begonnen als Sales Manager bij het nieuw te openen U Parkhotel in Enschede. Na bijna twee jaar keert Niels weer terug naar de hotel- en congresbranche. Met meer dan acht jaar ervaring brengt Niels veel kennis mee naar het nieuwe U Parkhotel op de campus van de Unive...

NH Hotels Interview Longread
Interview: vierde nhow geopend in Marseille

nhow, het nieuwste merk van de Spaanse hotelketen NH, begint serieuze vormen aan te nemen. Na Rotterdam, Berlijn en Milaan, opende afgelopen september nhow Marseille. Hospitality Management was erbij en aanschouwde de ambitieuze toekomstplannen van een merk dat zich liever niet laat bundelen. &ldquo...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: