Etienne Beentjes nieuwe GM Tulip Inn Heerlen

22 augustus 2014
Etienne Beentjes nieuwe GM Tulip Inn Heerlen

Sinds 1 juli is Etienne Beentjes aangesteld als General Manager van Tulip Inn Heerlen City Centre en het zusterhotel Amrâth Grand Hotel Heerlen. De van oorsprong uit Limburg afkomstige
Beentjes is vol enthousiasme begonnen aan zijn nieuwe baan. "Heerlen is een prachtige stad waar veel culturele en sportieve evenementen worden georganiseerd. Er is hier in de omgeving genoeg te doen en mijn doel is dan ook het verblijf van de mensen die naar Heerlen komen zo aangenaam mogelijk maken."

*Over Etienne Beentjes*
Zijn ervaring in de hotellerie werd hem met de paplepel ingegoten doordat zijn vader werkzaam was als General Manager van het toenmalige Tulip Inn Beekbergen. Vanzelfsprekend volgde Beentjes daarna zijn opleidingen aan de Middelbare Hotelschool in Apeldoorn en de Hoge Hotelschool in Den Haag. Tijdens deze studies liep hij onder andere twee stages in Londen. Na het succesvol afronden van zijn studie was hij onder andere werkzaam bij Mise en Place in Utrecht en daarna bij het toenmalige Golden Tulip Bel Air Hotel in Den Haag. Vervolgens trok Beentjes de stoute schoenen aan en kocht een hotel in de Belgische Ardennen. Na hier 9 jaar met plezier te hebben gewerkt, besloot hij hiermee te stoppen. Na een periode van heroriënteren is de overstap naar het Tulip Inn Heerlen City Centre en het Amrâth Grand Hotel Heerlen de volgende stap in zijn carrière. "Ik heb natuurlijk al ervaring met Golden Tulip/ Tulip Inn en vind het heel prettig dat ik weer voor deze keten mag werken", aldus Beentjes.

"*Meer lezen over Golden Tulip? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=golden+tulip&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws