Fidelio Websuite voor Star Lodge Hotel

23 juli 2013
Fidelio Websuite voor Star Lodge Hotel

In maart 2014 zal het nieuwe "Star Lodge Hotel":http://www.starlodge.nl aan de Biltsestraatweg in Utrecht zijn deuren openen. Abbe Plijnaar, exploitant en mede-eigenaar van het hotel en nauw betrokken bij
de bouw, heeft voor het hotel gekozen voor de jongste telg in Property Management Systemen van de firma "Van Hessen":http://www.vanhessen.nl, Fidelio Websuite, dé cloud-oplossing van Micros-Fidelio.

*Waar voor geld*
De wens van Abbe Plijnaar was zeer duidelijk: een eenvoudig en gebruikersvriendelijk systeem, minimaal beheer van hardware en optimaal gebruik van koppelingen met bookingsites en uiteraard de eigen website. Het doel is om de gasten een 'value for money experience' mee te geven, en dat is precies wat Plijnaar ook vond bij Van Hessen.

*Intuïtief en gebruikersvriendelijk*
Fidelio Websuite is het kleine zusje van Fidelio Suite 8 en is een volledige cloud-oplossing die gehost wordt in de datacenters van Micros-Fidelio. Fidelio Websuite is zéér intuïtief, gebruikersvriendelijk en kan gekoppeld worden aan de meest gangbare boekingsites en natuurlijk aan de eigen website van het hotel.

*Geen onbekende partner*
Fidelio Websuite sluit uitstekend aan bij de functionaliteiten die Star Lodge Hotel zoekt, en Abbe Plijnaar heeft groot vertrouwen in de goede samenwerking met Van Hessen. De familie Plijnaar doet in Hotel Mitland immers al sinds jaar en dag zaken met Van Hessen.

*Hotelfaciliteiten*
Star Lodge Hotel, gesitueerd aan stadspark De Voorveldsepolder en gelegen aan de stadsgrenzen van het historisch mooie Utrecht, is een tweesterren designhotel. Het concept is gebaseerd op low budget, gastvrijheid en ontspanning waarbij de gasten centraal staan. Een lounge gedeelte met open haard en kunst van fotograaf Merijn van Vliet dragen hieraan bij. Daarnaast kunnen gasten door het hele hotel gratis gebruik maken van supersnel internet. Met de vele uitvalswegen is het hotel centraal gelegen en op loopafstand van het historische centrum.

Overig nieuws