Fletcher Hotels en Zadkine Horeca College slaan handen ineen

Auteur: Redactie
Hotelketens Onderwijs 13 juni 2023
Fletcher Hotels en Zadkine Horeca College slaan handen ineen Van links naar rechts: Director of Operations Fletcher Hotels Ben de Ruijter en Zadkine-directeur Perry van Milt

Fletcher Hotels en het Zadkine Horeca College gaan vanaf september 2023 een samenwerking aan om verschillende BBL-opleidingen in de hospitality sector op te zetten. Het doel van de cursussen op mbo-niveau 2, 3 en 4 is om een antwoord te vinden op de groeiende vraag naar getalenteerde professionals en studenten de kennis en vaardigheden bij te brengen om een succesvol van start te kunnen gaan in de hospitality sector.

De studenten gaan hun praktijkervaring opdoen in het Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam, terwijl de theoriedag wordt georganiseerd door Zadkine. Als de deelnemers hun opleiding met goed gevolg afronden, kunnen zij dankzij de door Fletcher geboden baangarantie rekenen op een plek bij een van de hotels van de keten.

“Leren in de praktijk is voor velen een ideale manier om te werken aan de toekomst. Binnen Fletcher zijn hier oneindig veel mogelijkheden voor. Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam is in deze samenwerking met Zadkine een fantastisch voorbeeld. Een groot hotel waarnaast leisure ook een grote zakelijke doelgroep gebruik van maakt en waar veel te leren valt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we naast een goede leeromgeving met de juiste begeleiding op de werkvloer door professionals, ook een vervolg bieden en de inzet belonen met een aanstelling binnen ons bedrijf. Er liggen binnen Fletcher voor eenieder vele kansen”, legt Ben de Ruijter, Director of Operations van Fletcher, uit.

Fletcher en Zadkine willen met hun opleidingen niet alleen kansen bieden aan studenten, maar denken ook aan bijvoorbeeld zijinstromers, mensen die een carrièreswitch willen maken of horecaprofessionals die hun kennis willen verbreden. “In een krappe arbeidsmarkt zorgen Zadkine en Fletcher voor een enorme doorbraak. Wij stellen studenten, werkzoekenden en switchers in staat om het beste uit zichzelf te halen. Samen zorgen we voor een (werk)plek waar je kunt leren en groeien, inclusief een pakket gunstige arbeidsvoorwaarden”, sluit Perry van Milt, directeur van Zadkine, af.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws