GM-wisseling bij Apollo Hotels & Resorts

7 december 2015
GM-wisseling bij Apollo Hotels & Resorts

Apollo Hotel De Beyaerd, Apollo Hotel Almere en Apollo Hotel Utrecht hebben een nieuwe General Manager. Bas Tolmeijer, directeur en medeoprichter
van de groep, is verheugd: “De nieuwe General Managers kijken weer met een frisse blik naar het functioneren van de hotels, zodat we constant blijven ontwikkelen en verbeteren.”

*Ideaal hotel op de Veluwe*
Patrick Aarsman is sinds 2006 werkzaam bij de keten. Hij begon als stagiaire en heeft tijdens zijn carrière verschillende functies doorlopen. De laatste 4 jaar heeft hij Apollo Hotel Utrecht succesvol gemanaged. Zijn nieuwe uitdaging is een overstap van het stadshotel in Utrecht naar het landelijk gelegen Apollo Hotel De Beyaerd. “Het hotel biedt een legio aan mogelijkheden met 91 kamers, 11 zalen, diverse horeca outlets en het outdoor centrum Veluwe Events. Mijn doel is om onze naam als ideaal hotel op de Veluwe lokaal en nationaal te vestigen. Apollo Hotel de Beyaerd is een fantastisch hotel, ik kijk ontzettend uit naar deze prachtige uitdaging”, zegt Patrick Aarsman.

*Marieke van Hoek*
Patrick Aarsman is opgevolgd door Marieke van Hoek. Zij startte haar carrière bij Apollo Hotels & Resorts in 2010. Haar ruime ervaring als General Manager bij Apollo Hotel Almere helpt haar om de positie van het bruisende stadshotel te waarborgen en uit te bouwen.

*Doorgroeien bij Apollo Hotels & Resorts*
Wouter Dekker is een talent die via de Apollo Masterclass zijn kennis en competenties intensief uitgebreid heeft om door te groeien als General Manager. Hij wordt de nieuwe General Manager van Apollo Hotel Almere. “Mijn ambitie is om het hotel verder te ontwikkelen als levendige plek waar al onze gasten kunnen genieten van Almere en haar moderne architectuur. Creativiteit, lef en ondernemerschap staan hierbij centraal”, aldus de trotse Wouter Dekker.

“De wisseling zorgt ervoor dat de hotels volop in ontwikkeling blijven. De General Managers hebben alle drie eigen kwaliteiten en een eigen visie op de Nederlandse hotellerie. We zijn benieuwd hoe zij dit tot uiting gaan brengen in de hotels’, zegt Bas Tolmeijer.

*Over Apollo Hotels & Resorts*
Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van 13 kwaliteitshotels en resorts in Nederland. Naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre met Floor17.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws