ZZP'ers welkom in hotel

4 april 2014
ZZP'ers welkom in hotel

Dit jaar viert Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud zijn 180-jarige gastheerschap. Hierbij wordt ook aan de toekomst gedacht. De vraag naar zaalhuur voor slechts enkele uren wordt steeds groter
en het hotel speelt hier slim op in. Drie vergaderzalen, de Bierumazaal, Tjeerd Ros zaal en Marijke Muoi zaal, zijn compleet gerestyled. Stijlvol vergaderen is er mogelijk en de zalen zijn van alle gemakken voorzien, van executive gebruik tot 1-uurs gebruik voor ZZP’ers. Het nieuwe werken is mogelijk in de stijl van het nieuwe Tjaarda. Om dit te vieren, trakteert Tjaarda in de maanden april en mei 2014 bij elke reservering voor een van deze zalen.

*Efficiënt vergaderen*
De vraag naar het gebruik van zalen voor slecht een paar uren wordt steeds groter. Een kort overleg met het management team, een klant of met collega’s en toch gebruik maken van een besloten vergaderruimte, dat kan in Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. Met de Tjeerd Ros zaal en Marijke Muoi zaal zijn er twee ruimtes die hier uitermate geschikt voor zijn. Deze zalen kunnen worden gereserveerd op uurbasis tegen het speciale ‘One Hour Meeting’ tarief à €17,50 per uur (max. 6 personen). Dit speciale vergaderarrangement is inclusief de zaalhuur, gebruik van een flipover, blocnote & pen en onbeperkt koffie/thee en water in de zaal.

*Vergaderen in stijl*
Men kan in de Bierumazaal in stijl vergaderen. In de zaal is een vaste, ovalen directietafel die plaats biedt aan maximaal 18 personen. Met een schitterend uitzicht over Tjaarda’s laan en de Bieruma Oostingweg recht voor het hotel is dit de mooist gelegen vergaderzaal van het hotel. De Bierumazaal is voor een dagdeel of gehele dag te huren.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws