Golden Tulip Zevenbergen opent nieuw restaurant

Auteur: redactie
Golden Tulip Zevenbergen opent nieuw restaurant

De afgelopen maanden heeft Golden Tulip Zevenbergen een geheel nieuw restaurant gebouwd in het hotel. Bovendien heeft de lobby een metamorfose ondergaan en is een deel van de kamers vernieuwd. Als de coronamaatregelen het toelaten, kan het nieuwe restaurant ‘Auberge 1953’ hopelijk snel haar gastvrije deuren openen.

Één van de grootste veranderingen voor Golden Tulip Hotel Zevenbergen is de integratie van het nieuwe restaurant ‘Auberge 1953’ en bijbehorende keuken in het hotel. Na 43 jaar sluiten eigenaren George en Maïté Muns het aanliggende pand waar het gerenommeerde restaurant ‘De 7 Bergsche Hoeve’ was gevestigd. De naam van het nieuwe restaurant verwijst naar het bouwjaar van ‘De 7 Bergsche Hoeve’. De nieuwe menukaart bevat heerlijke Franse gerechten en wijnen. Deze Franse invloeden zijn vooral afkomstig van mevrouw Muns, geboren en opgegroeid in Frankrijk.

Hotelkamers gerenoveerd

Naast het geheel nieuwe restaurant, heeft Golden Tulip Zevenbergen ook diverse hotelkamers gerenoveerd. Elke kamer is voorzien van nieuw behang, nieuwe vloerbedekking, gordijnen en meubels. Een aantal kamers hebben bovendien een nieuwe pvc vloer gekregen. Tevens is in samenwerking met Studio Senses, de non-food tak van Hanos-ISPC, een nieuw ontwerp gemaakt om de vergaderruimtes en lobby te restylen met onder andere modern meubilair en een gezellige open haard. Hierdoor ontstaat een sfeervolle uitstraling, volledig in dezelfde stijl als de ontbijtruimte en het restaurant.

Hotel Manager Severine Brengard is zeer trots op het eindresultaat. “De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om deze verbouwing te realiseren. Alle afdelingen van ons hotel kunnen nu binnen dezelfde muren functioneren. Met hetzelfde team gaan we ervoor zorgen dat de kwaliteit op hoog niveau blijft en dat we onze gasten in een sfeervolle ambiance kunnen ontvangen."

Veiligheidsmaatregelen

Golden Tulip Zevenbergen heeft extra maatregelen getroffen om de veiligheid van gasten en medewerkers te waarborgen. NSF International, een externe, onafhankelijke organisatie gespecialiseerd op het gebied van risicobeheersing voor de volksgezondheid, heeft inmiddels 2 audits uitgevoerd en geconcludeerd dat het hotel voldoet aan de belangrijke veiligheidsvoorschriften.

Over Golden Tulip hotel Zevenbergen

Golden Tulip Zevenbergen is een viersterren hotel met in totaal 73 kamers, 1 vergaderruimte en is gecertificeerd met een Green Key. Alle kamers zijn onder andere voorzien van gratis WiFi, klimaatbeheersing, een flatscreentelevisie, bureau en kluis. De kamertypen variëren van Superior-kamers tot Executive-suites (voorzien van jacuzzi en een apart zitgedeelte), waardoor voor elk type verblijf en elke verblijfsduur een passende kamer is.
Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Zevenbergen, dichtbij steden als Breda en Antwerpen en natuurgebied De Biesbosch. Hierdoor is het hotel geschikt voor zowel de zakelijke reizigers als recreatieve gasten. Het restaurant kent een rijke geschiedenis en is al 43 jaar in bezit van de familie Muns. Het hotel is in 2003 geopend. 

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws