Je hebt gezocht op: restaurant

Kim Linse: Inschattingsfoutje
Ik heb me weer laten verrassen in het eerste weekend van maart. Ik weet niet hoe u dat heeft, maar mijn terras staat in een winterstalling, zo’...

NH Collection viert 10-jarig bestaan met exclusief ontbijt van sterrenchefs
NH Collection Hotels & Resorts, onderdeel van Minor Hotels, viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Om deze mijlpaal te markeren, werkt het merk sa...
Frans Hazen neemt langzaam afstand: “Er komt maar één general manager, dat is Imad”
De naam Frans Hazen is al ruim veertig jaar onlosmakelijk verbonden aan Grand Hotel De Draak in het centrum van Bergen op Zoom. Op 6 december van het...

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel behaalt Green Key Gold
Het Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel heeft een belangrijke mijlpaal bereikt: het hotel heeft het Green Key Gold certificaat behaald. Dit i...

Jonnie Boer*** op 60-jarige leeftijd overleden op Bonaire
Culinair Nederland rouwt om het verlies van Jonnie Boer. Boer is op 60-jarige leeftijd onverwacht overleden aan de gevolgen van een longembolie tijden...
Booking.com: Nederlanders zien duurzaam reizen als waardering voor lokale cultuur
Voor het tiende jaar op rij presenteert Booking.com het jaarlijkse onderzoek naar de sociale en ecologische impact van reizen. Op basis van inzichten...

Efteling Hotel heropend met nieuwe naam en renovatie
Bijna 33 jaar geleden opende de Efteling haar allereerste verblijfslocatie: het Efteling Hotel. Voor veel Efteling-bezoekers start hun dag Efteling bi...

De her-uitvinding van loyaliteit: hoe first-party data het spel verandert
Loyaliteit is dood. Lang leve loyaliteit! In een tijd waarin klanten met één swipe naar de concurrent gaan, volstaat een puntenprogramma...

“De NAVO-top is een katalysator voor waardecreatie op lange termijn”
Op 24 en 25 juni is het World Forum in Den Haag dé bestemming voor de NAVO-top. Deze top brengt niet alleen logistieke uitdagingen en een veili...

“Het sterrensysteem hier ligt op zijn gat”
De hotellerie is een internationale business. In de rubriek 'De Correspondenten' vertellen vijf Nederlandse hoteliers – werkzaam in het buitenla...
Crown Hotel Eindhoven wordt Leonardo Hotel Eindhoven City Center
Eindhoven heeft er een ‘nieuw’ hotel bij in het bruisende stadscentrum. Vanaf vandaag gaat het voormalige Crown Hotel Eindhoven verder ond...

Kloeg Collection opent Hotel Philippe Suites in mosseldorp Philippine
Op vrijdag 11 april opent Kloeg Collection haar deuren van het enige hotel in Philippine: Hotel Philippe Suites. Het charmante dorpje in Zeeuws-Vlaand...

The Hoxton opent hotel met 214 kamers in 11 samengevoegde herenhuizen
In juni opent The Hoxton de deuren van haar nieuwste locatie in het bruisende en historische Haymarket, Edinburgh. Het design gerichte hotel beslaat e...

Het effect van menstruatieproducten op de gastbeleving
86 procent van de vrouwen herkent het: zittend op het toilet van hun favoriete restaurant ontdekken ze dat ze geen menstruatieproducten bij zich hebbe...

Nieuw Townhouse Hotel van LBG Hotel Group viert officiële opening
Op woensdag 16 april vindt de officiële opening van het Townhouse Hotel en Jolie Café Manger aan de Bleijenburg 1 middenin het centrum van...

“Sommige vaste gasten hebben mij als baby op schoot gehad”
Per 4 april mogen Fleur Bergmans (28) en haar partner Koen Zandhuis (32) zich officieel eigenaar noemen van Hotel Wesseling, het oudste familiehotel v...

Bliss Boutique Hotel in Breda krijgt na 20 jaar nieuwe eigenaar
Het Bliss Boutique Hotel in het centrum van Breda is na twintig jaar van eigenaar veranderd. Mandy Vink heeft eerder deze week de sleutels overhandigd...

Wim van der Steen is de nieuwe general manager van The Den
Odyssey Hotel Group en The Den, 's-Hertogenbosch, a Tribute Portfolio Hotel, zijn verheugd om de benoeming van Wim van der Steen als nieuwe general man...

Chef-kok René Brienen verruilt de Maas voor Van der Valk-keuken aan Caribische Zee
Chef-kok René Brienen van Brienen aan de Maas vertrekt naar Bonaire om als creatief culinair directeur aan de slag te gaan bij het Van der Valk...
Soenil Bahadoer opent restaurant in toekomstig Hiltonhotel Kasteel Gemert
Soenil Bahadoer, eigenaar van het befaamde tweesterrenrestaurant De Lindehof in het Brabantse Nuenen, opent deze zomer restaurant GEM, een gloednieuw...

Thermae 2000 start bouw exclusieve wellness-suites
Thermae 2000, het iconische wellnessresort bovenop de Cauberg in Valkenburg aan de Geul, is gestart met de realisatie van onderscheidende en duurzame...

Eerste Mama Shelter in Nederland past binnen plannen Accor en Ennismore
Eind oktober van het afgelopen jaar werd bekendgemaakt dat de eerste Nederlandse locatie van Mama Shelter eraan komt. De van oorsprong Franse keten op...

“Ik had jou wel een goede kandidaat gevonden als minister van toerisme”
“De hotellerie is conservatief.” “High tech verdringt high touch in het hotel.” “Corona zal de zakelijke hotelmarkt blij...

Hostellerie Kemmelberg heropent na grondige renovatie
Na een grondige renovatie opent Hostellerie Kemmelberg officieel opnieuw zijn deuren. Dit iconische hotel, oorspronkelijk gebouwd in 1954, is volledig...
AF&BM organiseerde 'We love hospitality' themabijeenkomst
Op 19 maart organiseerde de AF&BM, het netwerk voor F&B Professionals de themabijeenkomst: We love hospitality met ‘De Weg naar de Top!&...

Restaurant Judith opent haar deuren in Kasteel Engelenburg
Restaurant Judith opent op 19 maart haar deuren in Kasteel Engelenburg en introduceert een verfijnde culinaire beleving met een moderne interpretatie...

Relais & Châteaux krijgt er elf nieuwe leden bij
De elf nieuwe leden die zich bij de familie Relais & Châteaux hebben aangesloten, tonen opnieuw aan dat de organisatie wereldwijd vertegenwo...

Opening Bent: boutiquehotel en restaurant met duurzame glamour
In de eerste week van mei opent Bent haar deuren in het pittoreske Oisterwijk, direct aan het Van Esschenven. Dit boutiquehotel is een initiatief van...

Hoe hoteliers zekerheid creëren voor de toekomst
De horeca is een prachtige, maar uitdagende branche. Lange dagen, wisselende inkomsten en onvoorziene situaties maken het soms lastig om vooruit te pl...

Strenge voorschriften en hoge bezettingsgraden: “Wij zitten op 92 procent”
Met douches en toiletten op iedere kamer en voorzieningen als restaurants en bars, zijn veel hotels al op dagelijkse basis bezig met hun waterverbruik...

Hilton kiest opnieuw voor Black Label Hotels
De mondiale hotelreus Hilton Worldwide is opnieuw een intensieve samenwerking aangegaan met hoteloperator Black Label Hotels (BLH). Het gloednieuwe Br...

Michelin breidt hotelselectie uit met 10 hotels
Michelin stond al bekend vanwege de sterren die aan restaurant werden uitgedeeld, toen bekend werd gemaakt dat het Franse bedrijf een uitbreiding zou...

Nederlandse chef Richard Ekkebus ontvangt derde Michelinster bij The Landmark Mandarin Oriental
Richard Ekkebus heeft donderdagavond tijdens de presentatie van de Michelingids voor Hong Kong en Macau met zijn restaurant Amber een derde Michelinst...

Vacature van de week: revenue manager bij Hotel Okura Amsterdam
Hotel Okura Amsterdam staat bekend om haar uitstekende service. Wij streven er naar om onze gastervaring dagelijks te verbeteren en onze bedrijfsresul...
IHG opent eerste merkhotel zonder CO2-uitstoot in samenwerking met Zeal Hotels
IHG Hotels & Resorts heeft voco Zeal Exeter Science Park geopend, IHG's eerste branded net zero* carbon hotel, in samenwerking met Zeal Hotels en...

Robin Bruggeman: Meer hotels, minder kosten
Eind januari was ik aanwezig bij de lancering van de nieuwe Quality Lodgings-gids. Een feestelijke middag bij Hotel Restaurant De Echoput, met, naast...

Okura NEIPA: Een unieke samenwerking tussen Brouwerij Homeland en Hotel Okura Amsterdam
Brouwerij Homeland en Hotel Okura Amsterdam bundelen opnieuw hun krachten en lanceren samen de Okura NEIPA. Dit speciaalbier is een unieke co-creatie...
“Als het verkeerd gaat, is deze zaak in je eentje bijna niet meer recht te trekken”
De een, Rick Polman (51), is al zo’n 25 jaar directeur van Van der Valk Hotel Eindhoven. De ander, Britt Polman (28), werd letterlijk in het hot...

Château Neercanne verwelkomt Thijs van Esveld als nieuwe directeur
Oostwegel Collection heeft per 1 april 2025 Thijs van Esveld (33) aangesteld als directeur/gastheer van Château Neercanne. Hij krijgt de taak om...

Chef-kok Koninklijk Huis gaat aan de slag bij nieuw vijfsterrenhotel Rosewood Amsterdam
Willem-Pieter van Dreumel vertrekt als chef-kok van het Koninklijk Huis, zo maakt hij zelf bekend op LinkedIn. De SVH Meesterkok is per 1 maart in fun...