Green Meet*s over op recyclebaar linnen

13 augustus 2012
Green Meet*s over op recyclebaar linnen

Green Meet*s in het Drentse Erica is overgestapt op de lijn met recycle handdoeken van Blycolin: New Atlantic. De onderneming startte enkele jaren geleden met duurzaam bouwen en MVO als uitgangspunt.

*Eerste*
Toen Blycolin de recycle handdoek New Atlantic presenteerde, was Green Meet*s er snel bij om het duurzaam geproduceerde badlinnen als eerste hotel van het land in haar badkamers te gebruiken.

*Bewuste keuze*
“Natuurlijk”, zegt Sione Götte, die samen met haar man Emile Green Meet*s exploiteert. “Het was een zeer bewuste keuze om hier in materiaalgebruik, technische voorzieningen en bedrijfsvoering MVO zo veel mogelijk door te voeren. Ik vind dat ook logisch. MVO is geen trend meer. Het wordt en moet standaard worden.”

*Positief*
Blycolin ontwikkelde de recycle handdoeken New Atlantic in het streven om steeds meer producten in haar duurzame Embrace Collectie aan te bieden. Green Meet*s gebruikt al enige tijd de handdoek die voor een deel wordt geproduceerd met gerecyclede materialen. En? “Wij zijn positief over al het linnen van Blycolin die wij hier gebruiken. Ook over de nieuwe handdoek, die hier helemaal thuis hoort. De handdoek voelt heerlijk zacht aan en blijft ook zacht en in vorm na het wassen."

"Van de gasten hebben wij er geen enkele negatieve reactie over gekregen. Wel positieve reacties", aldus Götte.

~Frank Lindner~

Overig nieuws