Green Meet*s Resort naar Hampshire

15 oktober 2012
Green Meet*s Resort naar Hampshire

Griendtsveen Holding BV en Hampshire Hospitality zijn overeengekomen dat het Green Meet*s Resort in Erica per medio oktober onder de licentieformule van Hampshire gaat opereren.

*Verantwoordelijkheden*
Deze samenwerking betekent dat het Resort gebruik kan maken van de kennis en diensten van Hampshire op het terrein van onder meer sales en marketing. De exploitatie van het hotel blijft voor rekening en risico van Griendtsveen.

*Interim manager*
Voortvloeiende uit de samenwerking wordt Herman van der Poel als interim manager aangesteld. Hij zal de komende maanden leiding geven aan zowel het hotel, de golfbaan en het vergader-congrescentrum De Fijnfabriek. Van der Poel heeft ruime ervaring opgedaan in verschillende hotels. Tevens heeft Van der Poel voor Hampshire diverse opdrachten uitgevoerd. Zijn denkwijze sluit aan bij het concept van Green Meet*s.

*Nieuwe naam*
Als gevolg van deze nieuwe samenwerking zal de naam worden gewijzigd in Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe, Green Meet*s Golf en Wellness Resort.

*Golfen en ontspannen*
Het resort omvat een duurzaam viersterrenhotel met 27 luxe kamers, uitgebreide wellnessfaciliteiten, een restaurant, fitnessfaciliteiten, beauty & massage, en het genoemde vergader- en conferentiecentrum in een industrieel Rijksmonument. Een golfbaan met negen holes is direct gelegen aan het hotel.

~Frank Lindner~

Overig nieuws