Haaije de Vries over Schoonste Hotel

18 februari 2013
Haaije de Vries over Schoonste Hotel

Het derde jurylid van de wedstrijd van Het Schoonste Hotel van Nederland is Haaije de Vries (Mystery Guest). "De wedstrijd zorgt voor erkenning en geeft housekeepers een platform."

*Waarom vindt u de wedstrijd en het keurmerk belangrijk?*
"Schoonmaken in de hotellerie wordt veelal ervaren als een gegeven, in plaats van een professie die bijdraagt aan een positieve gastbeleving. Dat een kamer, de toiletten en de badkamer schoon zijn, daar gaan wij gewoon vanuit. Met deze wedstrijd kunnen wij laten zien dat de housekeeping bijdraagt aan een positieve gastbeleving door oog te hebben voor details. Deze kleine, maar oh zo belangrijke details, komen in deze wedstrijd volop aan de orde en zoals in vele branches maken de details het verschil. Kortom ook bij ‘schoonmaak’ komt het op de details en de extra persoonlijke aandacht aan om de gastverwachtingen te overtreffen. Het Schoonste Hotel van Nederland, de wedstrijd, zorgt voor de erkenning en geeft de housekeepers een platform."

*Waarom is het belangrijk om mee te doen aan de wedstrijd?*
"Er is toch niets leuker dan de competitie aan te gaan met je ‘concurrenten’, plezier hebben om je te onderscheiden, een prestatie als team neer te zetten? Dus: Gewoon meedoen en schrijf u in."

*Wat verwacht u van de wedstrijd?*
"Veel inschrijvingen en, zoals elk jaar weer, een close finish waar de details, de personal touch of net dat beetje extra aandacht, de doorslag zullen geven. Kortom: spannend! Ik laat mij weer graag verrassen."

*Waarom vindt u het leuk om in de jury te zitten van de wedstrijd?*
"Als jurylid vind ik de gastbeleving en het beïnvloeden hiervan belangrijk bij het beoordelen van de inschrijvingen van Het Schoonste Hotel van Nederland. De ervaringen van de mystery guests spelen dan ook een belangrijke rol. Elk jaar komen er weer nieuwe, bijzondere en verrassende initiatieven naar voren die door de gast (mystery guest) worden opgemerkt en worden gewaardeerd. Ook al zal het kiezen van de winnaar weer lastig zijn, de bijzondere ervaringen en de discussie met de andere juryleden zorgen ervoor dat ik met heel veel plezier in de jury zit."

Heeft u zich al ingeschreven voor de verkiezing van "Het Schoonste Hotel Van Nederland?":http://www.hetschoonstehotelvannederland.nl/ Doe mee en grijp de kans om uw housekeeping én uw hotel in het zonnetje te zetten.

Overig nieuws