HAMPSHIRE RONDT HERFINANCERING AF

19 september 2014
HAMPSHIRE RONDT HERFINANCERING AF

Hampshire Hospitality BV maakt vandaag bekend dat zij de herfinanciering van haar langlopende leningen heeft afgerond.
Nieuwe middellange hypothecaire leningen zijn afgesloten door middel van een club deal met enkele Nederlandse banken.

~Foto: Saskia van Walsum~

*Herfinanciering en kapitaalinjectie*
De herfinanciering vond plaats in combinatie met een kapitaalinjectie om het eigen vermogen verder te versterken. Daartoe zijn nieuwe cumulatief preferente aandelen uitgegeven aan een vennootschap van investeerder, Lex van Hessen. "Ik ben bijzonder trots op de participatie in deze vooraanstaande Nederlandse hotelgroep en heb alle vertrouwen in de kwaliteit en toekomstige groeistrategie van de Hampshire Hotels", aldus Lex van Hessen.

*Tevreden over aandeelhouder*
Etienne Verkerk, algemeen directeur van Hampshire Hospitality is eveneens verheugd en tevreden met het toetreden van deze nieuwe aandeelhouder. "De heer Van Hessen heb ik de afgelopen tijd leren kennen als een betrokken en bevlogen ondernemer die voor de toekomst van Hampshire absoluut van toegevoegde waarde zal zijn."

*Saskia van Walsum*
Op voordracht van de nieuwe aandeelhouder zal mevrouw Saskia van Walsum toetreden tot de Raad van Commissarissen van Hampshire Hospitality BV. Mevrouw Van Walsum is bedrijfseconome en heeft diverse directiefuncties vervuld in het bedrijfsleven waaronder bij Heineken. Zij is momenteel actief als investeerder en als adviseur bij verandermanagementtrajecten.

Overig nieuws