Health&Wellness de Holtweijde weer open

14 september 2011
Health&Wellness de Holtweijde weer open

Na een ingrijpende renovatie van vijf weken is het Health&Wellness Center van Landgoed de Holtweijde weer open. Met de renovatie is een bedrag gemoeid van circa
250.000 euro. Het totale interieur is vernieuwd, de techniek op hedendaags niveau gebracht en het aanbod verbreed. Daarmee wordt ingespeeld op de veranderende vraag. Naast de traditionele beautybehandelingen is er meer ruimte en expertise aanwezig dan voorheen om gasten te accommoderen op het gebied van lifestyle wellness.

*Trend:lifestyle wellness*
“Lifestyle wellness is een trend waarbij we onze gasten diverse programma’s bieden op het gebied van voeding, beweging en gezondheid om hen te helpen hun leefpatronen te veranderen. Hiervoor is een aantal medewerkers speciaal opgeleid”, aldus de eigenaren Marlies en Marcel Vlek van Landgoed de Holtweijde.

*Lichaamsscan V-check*
Aan de hand van een lichaamsscan, de zogeheten V-check, worden gasten geïnformeerd over hun gezondheidssituatie en kunnen zij behandelingsprogramma's ondergaan om de gewenste verbetering in hun gezondheidssituatie te bewerkstelligen. Ook het aanbod kuurprogramma's is uitgebreid met ondermeer een intensieve vijfdaagse ontslakkingskuur.

*Rustgevend karakter*
Het nieuwe interieur is vormgegeven door Duran Interior Projects uit Laren (Gld.). Het bedrijf voerde al eerder projecten voor Landgoed de Holtweijde uit. De gebruikte kleuren en materialen geven het interieur een rustgevend karakter, passend bij de opzet van het Health&Wellness Center; weldadige rust en persoonlijke aandacht van het team van schoonheidsspecialisten.

~Joke Adema~

Overig nieuws