Heeft u een schoon hotel? Doe mee!

30 november 2012
Heeft u een schoon hotel? Doe mee!

Heeft u zich al ingeschreven voor de verkiezing van "Het Schoonste Hotel Van Nederland?":http://www.hetschoonstehotelvannederland.nl/ Doe mee en grijp de kans om uw housekeeping én uw hotel in het zonnetje te zetten.

*Positief signaal*
U kunt zich tot 11 januari 2013 inschrijven voor de verkiezing. Met het winnen van de wedstrijd kunt u zich twee jaar lang Het Schoonste Hotel van Nederland noemen. Hiermee geeft u een positief signaal af aan zowel uw hotelgasten als uw medewerkers van housekeeping. Hard werken wordt schoon beloond!

*Inschrijven*
U kunt zich via de website van Het Schoonste Hotel Van Nederland inschrijven. Wanneer uw hotel wordt geselecteerd, krijgt u onder andere bezoek van een mystery guest. Meer informatie over de wedstrijd, vindt u op "de website.":http://www.hetschoonstehotelvannederland.nl/wedstrijd/ Wilt u weten wie er in de jury zit? Bekijk het "online dossier":http://www.hospitality-management.nl/dossier/het-schoonste-hotel-van-nederland/ van Het Schoonste Hotel Van Nederland en lees meer over de wedstrijd en de juryleden.

Overig nieuws