Heropening Brinkhotel Zuidlaren

15 februari 2016
Heropening  Brinkhotel Zuidlaren

Na een feestelijke opening voor genodigden op zondag 14 februari, heropent op maandag 15 februari het Brinkhotel in Zuidlaren zijn
deuren. Niet alleen is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan de vernieuwing van de hotelkamers, ook in het restaurant is veel werk verzet en met een grondige verbouwing is het restaurant nu omgedoopt tot 'Eethuis voor Allen', waarmee meteen duidelijk gemaakt wordt dat ook gasten van buitenaf hier van harte welkom zijn voor lunch, diner of een hapje en een drankje.

*Brinkhotel*
Het Brinkhotel is een gastvrij driesterrenhotel. In de afgelopen maanden zijn alle kamers gerenoveerd, zodat gasten zich weer welkom voelen op deze locatie aan de Brink. Ook beschikt het hotel over 3 vergaderzalen.

*Eethuis voor Allen*
Het Eethuis voor Allen is geopend van 10.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds en laat gasten genieten van het lekkers dat Drenthe en Groningen te bieden hebben. In een nostalgische sfeer kan men proeven van de met streekproducten bereide gerechten. De keuken werkt uitsluitend met verse producten die met veel zorg en liefde vakkundig klaar gemaakt worden en de bediening heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Het hotel en het restaurant zijn 7 dagen in de week geopend.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws