Heropening Brinkhotel Zuidlaren

15 februari 2016 |
Heropening  Brinkhotel Zuidlaren<

Na een feestelijke opening voor genodigden op zondag 14 februari, heropent op maandag 15 februari het Brinkhotel in Zuidlaren zijn
deuren. Niet alleen is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan de vernieuwing van de hotelkamers, ook in het restaurant is veel werk verzet en met een grondige verbouwing is het restaurant nu omgedoopt tot 'Eethuis voor Allen', waarmee meteen duidelijk gemaakt wordt dat ook gasten van buitenaf hier van harte welkom zijn voor lunch, diner of een hapje en een drankje.

Brinkhotel
Het Brinkhotel is een gastvrij driesterrenhotel. In de afgelopen maanden zijn alle kamers gerenoveerd, zodat gasten zich weer welkom voelen op deze locatie aan de Brink. Ook beschikt het hotel over 3 vergaderzalen.

Eethuis voor Allen
Het Eethuis voor Allen is geopend van 10.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds en laat gasten genieten van het lekkers dat Drenthe en Groningen te bieden hebben. In een nostalgische sfeer kan men proeven van de met streekproducten bereide gerechten. De keuken werkt uitsluitend met verse producten die met veel zorg en liefde vakkundig klaar gemaakt worden en de bediening heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Het hotel en het restaurant zijn 7 dagen in de week geopend.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Roberto Payer-editie Hospitality Management vaart nieuwe koers

De speciale Roberto Payer-editie die Hospitality Management in september uitgeeft, krijgt een nieuwe redactionele koers. Vanwege de coronacrisis zijn eerder bepaalde onderwerpen en thema's te komen vervallen. Vanochtend besprak Payer in het Waldorf Astoria de actualiteiten, thema's e...

Opening
Hotel De L'Europe Amsterdam heropent in nieuwe stijl

Na een volledige restyling van het interieur van de lobby, privé-eventkamers, restaurants en bar, opende De L'Europe Amsterdam het afgelopen weekend haar deuren voor gasten. Per 1 juni zijn ook alle restaurants van het hotel - Bord'Eau, Brasserie Marie, Freddy's Bar en de in &#...

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanweg...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: