Hilton Den Haag hoog op Expedia-lijst

19 juli 2013
Hilton Den Haag hoog op Expedia-lijst

Reisorganisatie Expedia heeft haar jaarlijkse Insiders Select' lijst bekend gemaakt. De ranglijst bestaat uit de 650 beste hotels van de hele wereld, voornamelijk bepaald door Expedia reizigers. Het Hilton hotel
in Den Haag is het hoogst genoteerde Nederlandse hotel en eindigt wereldwijd op de 21ste plaats. Ook het Crowne Plaza Amsterdam South is opgenomen in de lijst en eindigde op nummer 251.

*Top 3*
De ranglijst is een wereldwijde ranking van hotels die verschillende accommodaties aanbieden en variëren in aantal sterren voor de classificatie. Nummer één op de lijst is dit jaar het vijfsterrenhotel One&Only Palmilla Resort in San Jose Del Cabo, Mexico. Het hotel werd op de voet gevolgd door Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort in Costa Rica. Het Marrol’s Boutique Hotel in Bratislava eindigde op de derde plaats.

*Beoordelingen*
Hotels op de lijst worden beoordeeld op een aantal factoren, de belangrijkste daarvan is de scores van meer dan één miljoen geverifieerde Expedia recensies van reizigers uit 2012. De opsomming van hotels helpt reizigers te kiezen voor het juiste hotel in de door hen gekozen bestemming. Met behulp van de beoordelingen op het gebied van gastvrijheid en kwaliteit krijgen reizigers een beeld van de hotels. Hotels op de lijst profiteren van extra marketing en aandacht evenals de onderscheiding om een van de beste hotels te zijn op de wereldwijde websites van de reisaanbieder.

*Toename vraag en hogere prijs*
"Reizigers zijn steeds meer gesteld op online reviews en deze zijn dan ook vaak van cruciaal belang bij de keuze voor een hotel. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat dankzij goede beoordelingen de vraag naar bepaalde hotels toeneemt en mensen ook bereid zijn om een hogere prijs per kamer te betalen. Deze ontwikkelingen zijn natuurlijk zeer positief voor de hotels", aldus Olivier Pernoud, directeur Market Management in de Benelux voor Expedia. "We zijn verheugd om het Hilton hotel in Den Haag en het Crowne Plaza Amsterdam een award uit te mogen reiken – dit is dan ook mede namens een groot aantal internationale hotelgasten een prachtig eerbetoon voor deze hotels."

*Groot compliment*
Hilton Den Haag is het hoogst genoteerde Nederlandse hotel in de lijst. "We zijn erg trots dat we verkozen zijn als meest favoriete accommodatie door de reizigers. Het is goed om te horen dat we naast onze mooie locatie ook als beste beoordeeld worden op onze gastvrijheid en de schone en luxe kamers. We doen er met ons team namelijk alles aan om onze gasten een uitstekend verblijf te laten ervaren. Deze waardering is de kroon op ons werk. Een groot compliment!", aldus Jolijn Zeeuwen, general manager van het Hilton Den Haag.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws