Hilton The Hague en het Bevrijdingsfestival

30 januari 2015
Hilton The Hague en  het Bevrijdingsfestival

Het Bevrijdingsfestival Den Haag heeft een partnership gesloten met Hilton The Hague. Frits Huffnagel, voorzitter van de organiserende
R.G. Ruijs Stichting, maakte dit vandaag bekend. Hilton The Hague zal de komende jubileumeditie voor het eerst een exclusieve VIP Lounge verzorgen voor de aanwezige captains of industry, politici, sponsoren en NGO’s.

*Vrijheid*
Hilton The Hague draagt het vieren en uitdragen van Vrijheid een warm hart toe en wil op deze wijze het Bevrijdingsfestival Den Haag ondersteunen. Het evenement is een gratis toegankelijk festival waar in 2014 ruim 55.000 bezoekers op afkwamen. De verwachting is dat het aantal bezoekers in 2015 nog hoger ligt omdat dinsdag 5 mei dit jaar voor veel Nederlanders een vrije dag is.

*70 jaar bevrijding vieren*
Jolijn Zeeuwen, Hotel Manager van Hilton The Hague, is trots op de samenwerking: “Op 5 mei vieren we dat we in Nederland in vrijheid leven. 5 mei is ook een dag om ons te bezinnen op het belang van vrijheid en ons te realiseren dat vrijheid kwetsbaar is. Om die reden hebben wij besloten om dit jaar het Bevrijdingsfestival Den Haag te omarmen en de organisatie te faciliteren met een volledig verzorgde VIP Lounge voor alle organisaties die net als wij 70 jaar bevrijding willen vieren!”

*Betrokkenheid*
Het Bevrijdingsfestival Den Haag is verheugd over de nieuwe samenwerking met Hilton The Hague. Frits Huffnagel: "Het past helemaal in onze ambitie om hechtere banden aan te gaan met het Haagse bedrijfsleven en andere organisaties die in deze stad van Vrede en Recht actief zijn. Zeker in de huidige tijd is het belangrijk dat bedrijven en organisaties zich net als het Bevrijdingsfestival duidelijk uitspreken voor de vrede en de vrijheid. Met dit soort partnerships komt die betrokkenheid nóg duidelijker over.”

*Bevrijdingsfestival Den Haag*
Het Bevrijdingsfestival Den Haag organiseert in samenwerking met het Nationale Comité 4 en 5 mei en de gemeente Den Haag het jaarlijkse festival op het Malieveld. Tijdens het Bevrijdingsfestival zijn diverse optredens te zien van o.a. Jett Rebel (Nationaal Ambassadeur van de Vrijheid), O’G3NE (winnaressen The Voice of Holland), de 3JS (ambassadeurs Terre des Hommes) en vele anderen. Het programma bestaat naast deze concerten uit debatten, kinder-entertainment en een informatieve markt waarbij ruimschoots aandacht is voor goede doelen. Binnenkort zal de organisatie het gehele programma bekend maken.

*Over Hilton The Hague*
Midden in het oude stadscentrum is het Hilton The Hague gelegen. De gastenkamers van dit moderne hotel behoren tot de ruimste van de stad. Hilton The Hague beschikt over uitstekende vergader- en evenementenfaciliteiten, een eigen restaurant, Pearl, en een cocktailbar met een buitenterras waar men ook kan lunchen.

Overig nieuws