Hilton The Hague viert vijfjarig bestaan

1 juni 2015
Hilton The Hague viert vijfjarig bestaan

Hilton The Hague viert haar 5-jarig jubileum. Als blijk van waardering introduceert het hotel een speciale promotie voor alle zakelijke gasten die de
afgelopen vijf jaar een meeting of evenement in Hilton The Hague hebben geboekt. Daarnaast is het ook een feestelijke introductie voor de bedrijven en organisaties die willen kennismaken met het hotel. Boekt men een vergadering of congres in 2015 in Hilton The Hague, dan trakteert het hotel op één van de vijf cadeaus.

*Jubileumaanbiedingen*
Voor bedrijven en organisaties die dit jaar hun vergadering, congres of evenement bij Hilton The Hague organiseren, introduceert het jubilerende hotel de keuze uit vijf vergadervoordelen. Zo kan men onder andere kiezen voor de 1in5, waarbij elke vijfde deelnemer kosteloos het evenement bijwoont, of voor een cocktailreceptie om 17.00 uur in trendy bar SPARK met terras aan het water. Daarnaast kan men kiezen voor gratis WiFi tijdens het gehele evenement, €5 korting per persoon of parkeren voor slechts €5.

*Over Hilton The Hague*
Hilton The Hague is middenin het stadscentrum gelegen dichtbij het Centraal Station van Den Haag, waardoor er een snelle verbinding is met Rotterdam-The Hague Airport, Amsterdam Airport Schiphol en het centrum van Amsterdam en Rotterdam. De 195 gastenkamers van dit moderne hotel behoren tot de ruimste van de stad. Hilton The Hague beschikt over diverse vergader- en evenementenfaciliteiten; vier boardrooms, drie flexibele vergaderzalen en de grote ‘Mesdag Balzaal’ die 300 personen kan faciliteren. Het hotel, met Restaurant Pearl en cocktailbar SPARK met zomerterras waar men kan lunchen aan het water, is de ideale locatie voor een evenement.

Overig nieuws