Holiday Inn deelt diamanten uit

18 september 2012
Holiday Inn deelt diamanten uit

Geen chocolaatje op het hoofdkussen, maar een diamant. Ter viering van zijn zestigste verjaardag verstopt Holiday Inn voor meer dan 37.000 euro aan diamanten in hotelkamers in Europa.

*Minimaal één karaat*
Gasten die maandag 1 oktober inchecken in een hotel in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Rusland of Turkije hebben de kans een edelsteen van minimaal één karaat onder hun kussen te vinden. De hotelkamers waar een diamant zal worden verstopt, worden willekeurig geselecteerd en op de facebookpagina van de hotelketen zijn aanwijzingen te vinden over de vindplaats van de edelstenen. Anja Siderius, Marketing Manager Benelux & Nordic Countries: "Het verstoppen van diamanten in Holiday Inn hotels is een leuke manier om ons jubileum te vieren en zo doen we meteen ook iets speciaals voor onze gasten."

*Leiden had eerste hotel*
Sinds het allereerste Holiday Inn-hotel in Memphis, Tennessee, is de keten die in 1952 werd opgericht door Kemmons Wilson, uitgegroeid tot 3.375 hotels wereldwijd, met hotels van Holiday Inn, Holiday Inn Express, Holiday Inn Resorts en Holiday Inn Club Vacations. Het eerste Holiday Inn hotel in Europa werd in 1968 in Leiden geopend.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws