Holiday Inn Express ontvangt button TripAdvisor

22 juli 2012
Holiday Inn Express  ontvangt button TripAdvisor

Holiday Inn Express ontving van TripAdvisor de button 'Certificate of Excellence'. Het gaat om de hotels op Schiphol en Sloterdijk Station van Dutch Hotel Partners (DHP).

*Score hoger dan vier*
Om zich te kwalificeren voor het certificaat, moeten hotels een algemene score van vier of hoger hebben, beoordeeld door reizigers op TripAdvisor. Hotels die het certificaat verkrijgen, mogen dit het hele jaar gebruiken in hun communicatie op de button op de website plaatsen.

*Review niet meer in hotels*
Bob Engeringh, verantwoordelijk voor sales & marketing in West-Europa voor Interstate Hotels & Resorts, is trots op wat zijn collega’s in korte tijd bereikt hebben: "We steken veel energie in het trainen van onze mensen en weten dat onze general managers vaak op de hotelvloer actief in gesprek zijn met de gasten en luisteren naar hun ervaringen. Wij zien dan ook de reviews op TripAdvisor als een belangrijke feedback om onze service te verbeteren. Gasten nemen niet altijd de tijd om dat in de hotels al kenbaar te maken, maar doen dit steeds vaker op de terugweg of thuis."

~Myrtille Vromans~


Overig nieuws