Hoogleraar Jan Adriaanse vertelt over Turnaround Management tijdens HotelSummit 2022

Auteur: Redactie
HotelSummit 28 september 2022
Hoogleraar Jan Adriaanse vertelt over Turnaround Management tijdens HotelSummit 2022

Hotelsummit vindt plaats op 31 oktober 2022 in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik. HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement met een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma. Inschrijven kan hier.

Jan Adriaanse is een van de keynote sprekers tijdens HotelSummit 2022, hét congres voor de hotellerie. Adriaanse is als hoogleraar turnaroundmanagement verbonden aan de afdeling Bedrijfswetenschappen van de Universiteit Leiden. Hij is daarnaast medeoprichter van BFI, een onafhankelijk corporate finance advieskantoor in Amsterdam gespecialiseerd in business valuation, financiële analyse en change- en turnaroundmanagement.

In december 2021 interviewde Hospitality Management de hoogleraar in Leiden. Het uitgebreide interview is hier te lezen.

Stel, je zit nú in de auto naar de rechtbank waar het faillissement over je hotel wordt uitgesproken. Tot je er bent denk je na over de beslissingen die je de afgelopen twee jaar hebt genomen. Wat had je anders moeten doen? Dat is het uitgangspunt van Jan Adriaanse hoogleraar Turnaround Management. Hoe flexibel is je hotel in zwaar weer? Of, waarom je een crisis moet inbedden in je businessplan.

De hotellerie heeft het de afgelopen jaren flink voor de kiezen gekregen. Waarom ontbreekt risicomanagement in businessplannen en managementmeetings? Waarom zien we zwaar weer nooit aankomen, en kan dat eigenlijk wel? En hoe bouw je dan een wendbare en flexibele organisatie die klaar is voor de volgende crisis? Enkele onderwerpen die tijdens deze interactieve sessie aan de orde komen. Hoe je je die autorit kunt besparen vertelt Jan Adriaanse je tijdens HotelSummit.

In zijn interactieve lezing vertelt hij hoe je een wendbare en flexibele organisatie bouwt die klaar is voor de volgende crisis.

Klik hier om je in te schrijven voor HotelSummit 2022

Overig nieuws