Hotek organiseert Hospitality, Technology & IoT Summit

Auteur: redactie
Events 18 juni 2024
Hotek organiseert Hospitality, Technology & IoT Summit Dagvoorzitter Joost van Damme

Op maandag 8 juli organiseert Hotek Hospitality Group haar eerste Technology & IoT Summit.

Dagvoorzitter is Joost van Damme van Onilio. Hij bouwde in Zeeland mee aan hotelgroep Amadore, leidde voor het WK voetbal in 2010 maar liefst 7.000 horecaprofessionals op en participeert nog altijd in meerdere bedrijven. Onilio is de holding waar Hotel Docklands, strandappartementen de Gulden Stroom, kustpark Scaldia Village en Hotel Residentie Vlissingen onder vallen. In het tweede kwartaal van 2024 staat de opening van Hotel De Zeevaartschool gepland.

Programma

Michiel de Vor | Runnr.Ai

1. Hoe creëer je met AI een persoonlijke gasten communicatie?
Stel je een gastreis voor waarin AI een geweldige, op maat gemaakte, gastervaring geeft op schaal. Doe met ons mee terwijl we onthullen hoe AI en geautomatiseerde gastencommunicatie de gastvrijheid transformeren, waardoor verblijven persoonlijker, efficiënter en gedenkwaardiger worden dan ooit tevoren.

Patrick van der Wardt | The Hotel IT Guy

2. De digitale guest journey; zijn we bekend met alle mogelijkheden?
Een naadloze en indrukwekkende gastreis is cruciaal voor klanttevredenheid en loyaliteit. Kom te weten welke stappen en innovaties nodig zijn om de perfecte guest journey te realiseren. Van check-in tot check-out, wij delen de nieuwste inzichten en best practices.

Rene Stamer | GuestCompass

3. De toekomst van mobile key, trend of brand?

De mobile key-technologie biedt talloze mogelijkheden, maar is slechts een trend of een kans om uw merk te versterken? Ontdek hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn op gebied van mobile key, er wordt veel geroepen en geschreven maar wat is er echt mogelijk?

Ethical hacker

4. De opkomst en ondergang van Bluetooth toepassingen.

Een nieuw ontdekte hack maakt het mogelijk om de verbinding tussen vrijwel alle bluetoothapparaten van de afgelopen tien jaar te kapen. Dan neemt de aanvaller de verbinding over met een bestaand apparaat volgens Tweakers.net. Ontdek de gevaren van bluetooth om deuren te openen via een telefoon.

De Hospitality, Technology & IoT Summit vindt maandag 8 juli vanaf 13:00 uur plaats in Etten-Leur. Inschrijven kan hier.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws