Hotel De Wolfsberg na 23 jaar in nieuwe handen

Auteur: Redactie
Economie Ondernemen 24 maart 2023
Hotel  De Wolfsberg na 23 jaar in nieuwe handen

Het Horecalegioen van Selmar en Ilfa de Roo neemt per 15 mei 2023 Hotel de Wolfsberg in Groesbeek over van Ben Wijnhoven. Ben Wijnhoven is eigenaar sinds 9 mei 2000 en vindt dat het in alle opzichten mooi is geweest. “We hebben er in 23 jaar een mooi bedrijf van gemaakt.” Ben Wijnhoven wordt dit jaar 67 en het is voor hem en zijn vrouw Hennie een goed moment om het hoofdstuk af te sluiten.

Ben en Hennie Wijnhoven hebben 23 jaar geleden zonder horeca-ervaring het hotel overgenomen en hebben alles in de praktijk geleerd en ondervonden en zijn gaande weg verliefd geworden op de horeca. Het heeft ons leven en dat van het complete gezin, enorm verrijkt.” Bij de familie Wijnhoven heerst trots. Er wordt teruggekeken op een geweldige tijd waarin er als team doelen zijn bereikt waar ze nooit over hadden kunnen dromen.

De groei van Tributeparty, prachtige zomeravonden in De Borreltuin, bekende Nederlandse artiesten die te gast waren maar ook de gezellige à la carte avonden en eindeloze middagen op het mooiste terras van de regio.

Het Horecalegioen

Ben Wijnhoven heeft in Het Horecalegioen ervaren en gedreven horecaondernemers gevonden voor de opvolging. Hotel de Wolfsberg wordt in huidige vorm voortgezet en ook de evenementen blijven bestaan. Thomas Pfeil zal na de succesvolle overname van In de Kazerne in Nijmegen ook de Wolfsberg toegevoegen aan zijn portefeuille als mede-aandeelhouder.

Het Horecalegioen exploiteert: Hotel Pauw, Hotel Credible, In de Kazerne, Pizzeria Renato's Nijmegen, De Pelgrim Foodbar, Café restautrant De Hemel De Kracht van Ambacht, Ramblas Nijmegen en 7 heuvelenfeesten

Op de opeingsfoto van links naar rechts: Selmar en Ilfa Roo en Thomas Pfeil bij In de Kazerne in Nijmegen

Foto onder: Hotel De Wolfsberg

Overig nieuws