Hotel De Reiskoffer werkt samen met vliegveld

12 juni 2014
Hotel De Reiskoffer werkt samen met vliegveld

Golden Tulip Hotel De Reiskoffer heeft een convenant voor een samenwerking met Breda International Airport getekend. Met deze samenwerking
willen het hotel en het vliegveld de dienstverlening in en rondom Bosschenhoofd verbeteren voor zowel de leisure- als zakelijke gasten. Dit heeft onder andere betrekking op meeting faciliteiten, zakelijke vliegreizen en overnachtingsmogelijkheden.

*Nieuwe terminal*
Breda International Airport gaat een nieuwe terminal langs de A58 realiseren. In deze terminal zullen 4 vergaderruimtes tot maximaal 30 personen gevestigd worden, welke per dagdeel te huren zijn. Daarnaast komt er ook een evenementenhal voor maximaal 500 personen. Het vliegveld kan de zakelijke gasten die van of naar Breda International Airport vliegen in de nabije toekomst ook beter tot dienst zijn. Zo wordt er een aparte ontvangst- en wachtruimte gecreëerd en raden zij Golden Tulip Hotel De Reiskoffer als uitstekende overnachtingsmogelijkheid aan.

*Logistieke hotspot*
Golden Tulip Hotel De Reiskoffer en Breda International Airport zijn beide gevestigd midden in de logistieke hotspot West-Brabant. Doordat dit centraal gelegen is tussen Rotterdam en Antwerpen, is het een uitstekende uitvalsbasis voor ondernemers en bedrijven. Vanuit West-Brabant is namelijk heel Europa binnen handbereik via zowel het spoor, het water als door de lucht.

*Over Golden Tulip Hotel De Reiskoffer*
Golden Tulip Hotel De Reiskoffer bevindt zich op een bosrijke locatie in het West-Brabantse dorp Bosschenhoofd, in de buurt van Breda, Roosendaal en Antwerpen. Daarnaast is het hotel een prima uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandelroutes. Naast onder andere 56 luxe en ruime hotelkamers beschikt het hotel over een wellnessruimte met o.a. een sauna en Turks stoombad, een gezellige bar/ brasserie en 12 vergaderzalen. Zakelijke gasten hebben bij Golden Tulip Hotel De Reiskoffer de mogelijkheid om hun bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld icekarten, buggyrijden of een rondleiding op een wijn- en aspergeboerderij. Voor meer informatie zie: www.goldentulipdereiskoffer.nl.

*Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip*
Met meer dan 1.100 hotels in 42 landen is Louvre Hotels Group een van de grootste internationale hotelketen. De keten is eigendom van Starwood Capital Group. Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft meer dan 50 jaar ervaring in de hospitality industrie en heeft hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 200 hotels. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Première Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (49 hotels), Campanile (20 hotels) en Première Classe (2 hotels). Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws