Hotel Groenendael gerenoveerd

17 mei 2013
Hotel Groenendael gerenoveerd

Door Groenendael Hotel & Conferentiecentrum in Hilvarenbeek is geïnvesteerd om de locatie te moderniseren. Hierbij zijn alle 100 kamers van het conferentiecentrum gerenoveerd. Behalve
de kamers zijn de gangen, het trappenhuis en de lobby aangepakt. De hotelkamers zijn voorzien van nieuwe verlichting, wanddecoratie, vloerbedekking en meubilair.

*Passende huisstijl*
“Onze gasten zijn aangenaam verrast door de gehele metamorfose. Ook ik ben erg blij met de modernisering van het hotel. Alle aanpassingen zijn heel goed op elkaar afgestemd waardoor er een heel mooi geheel is ontstaan. Helemaal passend bij de identiteit en huisstijl van Groenendael. Hiermee krijgt deze toch al bijzondere locatie een hele nieuwe en eigentijdse uitstraling,” aldus Bram Meijer, general manager van Groenendael Hotel & Conferentiecentrum.

*Samenwerking*
Door de renovatie van de hotelkamers, ontstond het idee om daarnaast nog vijf extra ‘deluxe’ hotelkamers in te richten met exclusieve producten van Philips. Op deze manier kunnen vanaf heden hotelgasten de verschillende producten zelf uitproberen en ervaren. “Alle getoonde producten zijn tegen een scherp gereduceerd tarief bij de receptie van Groenendael te bestellen. En het is voor Philips een mooie gelegenheid om deze Philips producten op een andere manier te promoten”, vertelt Meijer.

~Frank Lindner~

Overig nieuws