Hotel Het Roode Koper heeft nieuwe villa

9 juli 2014
Hotel Het Roode Koper heeft nieuwe villa

Het Roode Koper, het 100 jaar oude landgoed nabij Ermelo, heeft er een royale villa bij. Het Manegehuis, ooit de monumentale paardenstallen, is verbouwd tot een stijlvolle landgoedvilla met riante kamers.
De ruimtes zijn zowel geschikt voor individuele koppels als voor een groter samengesteld gezelschap. "Het Manegehuis is een zeer goede aanvulling op de beleving die ons landgoed biedt", aldus Jon-Ivar Sörensen, eigenaar van het familiebedrijf.

*Landgoedvilla*
De nieuwe villa kan naar believen in verschillende ruimtes worden ingedeeld en is voorzien van alle comfort, inclusief sauna en open haard. Een hypermoderne Italiaanse keuken vormt het centrum van twee royale gastenverblijven. Hier kan privé voor de gasten worden gekookt. De villagasten kunnen gebruikmaken van de faciliteiten van het hotel, maar indien gewenst de geborgenheid van de eigen ruimtes opzoeken.

*Hotel Het Roode Koper*
Naast de nieuwe villa bestaat het hotel uit 5 verschillende monumentale gebouwen met in totaal 32 stijlvol ingerichte kamers. Het landgoed beschikt over diverse tuinen met terrassen, een verwarmd buitenzwembad, tennisbaan, manege met boxen voor gastpaarden en een paardenweide. Het landgoed is gelegen in de bosrijke omgeving van Ermelo, in het plaatsje Leuvenum midden op de Veluwe.

"Lees meer over Hotel Het Roode koper":http://www.hospitality-management.nl/?q=roode+koper&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws