Hotel Mitland door naar publieksronde MVO-prijs

29 april 2015
Hotel Mitland door naar publieksronde MVO-prijs

Hotel Mitland is doorgedrongen tot de publieksronde van de MVO-prijs Utrecht 2015. Tot 22 mei kan het publiek haar stem uitbrengen. De drie
bedrijven met de meeste stemmen gaan door naar de finale.

*In de race*
Nog elf bedrijven zijn in de race om zich twee jaar lang de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Utrecht te mogen noemen. De elf genomineerde bedrijven, waaronder Mitland, presenteren zich op www.mvoprijs.nl/ waar u tevens uw stem kunt uitbrengen. Na sluiting van de publieksstemming worden de drie finalisten bekend gemaakt. Een deskundige jury bezoekt de drie bedrijven die de meeste stemmen hebben gekregen en beoordeelt hun MVO prestaties.

*De jury bestaat dit jaar uit:*
· Jeroen Kreijkamp, Wethouder Economische Zaken Gemeente Utrecht
· Bas Rüter, Directeur Duurzaamheid Rabobank Nederland
· Jan Moggré, Bestuurslid MKB Utrecht, DGA bij Précon Foodmanagement
· Talitha van den Elst, Bestuurslid Ondernemersvereniging Lage Weide, Directeur UW Reïntegratie

*Hotel Mitland*
Sinds vele jaren is Hotel Mitland aantoonbaar actief bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), de winnende combinatie van people, planet en profit. Mitland doet dit op alle gebieden binnen de organisatie waarbij de zorg voor mens en milieu altijd centraal staat. Het stimuleert personeel én gast om hierin actief deel te nemen door tal van initiatieven. Sinds 2012 is het hotel officieel onderscheiden met een Green Key certificering op het hoogste niveau: goud. De MVO-prijs Utrecht beloont Utrechtse ondernemers die een voortrekkersrol in MVO nemen en zet andere vooruitstrevende verantwoorde ondernemers in het zonnetje.

*Uitreiking tijdens festival het Groene Peloton*
De bekendmaking van de winnaar en uitreiking van de prijs vindt plaats op 18 juni 2015, als onderdeel van festival Het Groene Peloton (www.groenepeloton.nl). Dit festival biedt aandacht aan bedrijven en bewoners die actief bijdragen aan verduurzaming van de stad Utrecht. Gemeente Utrecht organiseert dit evenement in samenwerking met Economic Board Utrecht, Utrecht Inc, Natuur en Milieufederatie Utrecht en Zienergie.

Overig nieuws