Hotel Okura komt deze zomer met bijzondere pop-up store

Gastronomie F&B 19 juli 2023
Hotel Okura komt deze zomer met bijzondere pop-up store Iiro Heinila en zijn team

Het Hotel Okura Amsterdam opent vandaag zijn Pop-up Pastry, een pop-up store op de begane grond van het vijfsterrenhotelhotel waar tot 3 september ambachtelijke patisserie wordt verkocht. De sandwiches en zoete lekkernijen worden gemaakt door een speciaal samengesteld team onder leiding van Executive Pastry Chef Iiro Heinila.

De creaties van Heinila en zijn team hebben een Japanse touch. Er zijn onder meer Japanse fruit sando sandwiches en macarons met smaken als matcha-pistache, chocolade-sesam en sobacha-vanille te vinden. Uiteraard zijn ook luxueuze taartjes en bonbons vertegenwoordigd in de pop-up store. De Pop-up Pastry is toegankelijk voor zowel gasten van het hotel als voor bezoekers van buitenaf.

Heinila is enthousiast over het nieuwe project: “Patisserie is een van de meesterlijke ambachten binnen Hotel Okura Amsterdam. Samen met mijn team maken wij elke dag culinaire creaties op hoog niveau met aandacht voor elk detail. Hier zet ik met liefde mijn handtekening onder. Of je nu een hotelgast bent of een van onze buren, deze tijdelijke exclusieve patisserie-ervaring belooft een onvergetelijke verwennerij te worden.”

“We zijn verheugd om deze exclusieve pop-up patisserie te hosten en gasten een heerlijke reis door de wereld van zoetigheden te bieden,” voegt Jeroen Taillie, de Director of Food & Beverage van het hotel toe. “Hotel Okura Amsterdam is altijd toegewijd aan het bieden van buitengewone culinaire ervaringen en deze pop-up shop is een nieuwe manier om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Laat u betoveren door delicate smaken, prachtige presentatie en aandacht voor detail.”

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws