Hotelkavel aangeboden in Nieuw-Vennep

3 september 2013
Hotelkavel aangeboden in Nieuw-Vennep

Gemeente Haarlemmermeer heeft in Nieuw-Vennep Zuid een "kavel te koop":http://www.haarlemmermeer.nl/Wonen_en_leven/Grote_bouw_projecten/Projecten_op_naam/Nieuw_Vennep_Zuid/Hotelkavel_aangeboden voor de ontwikkeling van een hotel. De kavel ligt in het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en is zeer goed bereikbaar:
in het hart van de Randstad, met een goede ontsluiting aan de provinciale weg N207, dichtbij de rijkswegen A4 (Amsterdam-Rotterdam) en A44 (Den Haag). Luchthaven Schiphol, diverse grote steden en attracties als de Keukenhof liggen op een steenworp afstand. Binnen 25 minuten staat u in het centrum van Amsterdam. De locatie is een aantrekkelijke overnachtingsplaats voor uw gasten.

*Belangstellenden gezocht voor hotel*
Op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid geeft de gemeente per kavel grond uit. Ongeveer 90% is uitgegeven. Het businesspark biedt naast ruimte voor bedrijven ook ruimte voor ondersteunende voorzieningen en een hotel.



*Specificaties voor hotelkavel:*
• kavel van 10.214 m²
• maximale bouwhoogte is 18 meter in aansluiting op de bouwhoogte van de omgeving
• ligging aan de Escudoweg
• voorkeur voor een middenklasse hotel (drie sterren)
• aanvullende voorzieningen zoals vergaderfaciliteiten, horeca of een fitness zijn wenselijk


~Bekijk via deze "link":http://www.haarlemmermeer.nl/Wonen_en_leven/Grote_bouw_projecten/Projecten_op_naam/Nieuw_Vennep_Zuid/Hotelkavel_aangeboden de luchtfoto op groter formaat~

Voor het hotel is de gemeente Haarlemmermeer is op zoek naar een ontwikkelaar en een exploitant.
Voor meer informatie: "www.haarlemmermeer.nl/nieuwvennepzuid":http://www.haarlemmermeer.nl/nieuwvennepzuid

U kunt ook contact opnemen met projectmanager Connie Doeven, via telefoonnummer 0900-1852 of per e-mail: "c.doeven@haarlemmermeer.nl":mailto:c.doeven@haarlemmermeer.nl

Overig nieuws