HotelloTOP verbindt Future Hotello’s en de branche

9 januari 2017 | Jorien Slager

Op woensdag 11 januari vindt de 4e editie van Future Hotello plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Ruim 200 studenten nemen deel aan dit netwerkevenement voor studenten aan, en recente alumni van, de Nederlandse Hotel Management Scholen. Tijdens Future Hotello wordt de verbinding gemaakt tussen studenten en bedrijven uit de gastvrijheidsbranche. Om deze verbinding kracht bij te zetten zijn er meer dan 20 bedrijven uit de branche vertegenwoordigd om tijdens het interactieve programma met de studenten in contact te komen. 

Future Hotello is een initiatief van HotelloTOP, het netwerkplatform voor alumni van Hotel Management Scholen, in samenwerking met de Alliantie van de studentenverenigingen die verbonden zijn aan de Nederlandse hotelscholen; Io Vivat (Stenden University of Applied Sciences), Xenia (NHTV Breda University of Applied Sciences), La Confrérie (Hotelschool The Hague), Amphitryon (Hotel Management School Maastricht) en Comitas (Hotelschool The Hague – vestiging Amsterdam).

Engineer your Future

Future Hotello biedt de studenten een steuntje in de rug bij het starten van hun professionele netwerk. Want Hotello’s weten; ‘It’s not what you know, but who you know that makes the difference’. Om de studenten klaar te stomen voor het bedrijfsleven worden er workshops verzorgd door FNV Horeca en trainingsbureau Q-staff. Het in kaart brengen van gedragsstijlen en hoe te realiseren van dromen staat tijdens deze workshops centraal. Tijdens de ‘Reversed Interviews’ worden de rollen omgedraaid en gaan de bedrijven solliciteren bij de studenten. Zij moeten de studenten overtuigen dat hun bedrijf een goede werkgever is. Na het programma krijgen de deelnemers de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de Horecava of het HotelloTOP Year Event bij te wonen.

Keynote Speaker – Melle van Uden

Keynote speaker Melle van Uden, winnaar van de Misset Horeca Young Talent Award 2016 en General Manager van het Dikker & Thijs Fenice Hotel is een echte driver en hospitality fanaat. Op zijn 26e heeft hij al een bloeiende carrière opgebouwd. Tijdens zijn keynote zal hij delen hoe zijn carrière is gestart, welke keuzes hij heeft moeten maken en hoe hij snel succes heeft weten te behalen.

Talent of the Year Award

Tijdens Future Hotello wordt ook de Talent of the Year Award uitgereikt. De Talent of the Year Award is een aanmoedigingsprijs voor een aanstormend talent die als Young Professional al wordt erkend en herkend als een echte Hotello. De finalisten voor de Talent of the Year Award zijn: Juliette Kromwijk (Tio University of Applied Sciences), Nikki Berghuis (Stenden University of Applied Sciences) en Joshua Koning (Tio University of Applied Sciences.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Regelgeving OTA's KHN
KHN roept nieuwe kabinet op om verbod op ‘beste prijsgaranties’ boekingssites 

Gisteren, donderdag 23 november, maakte de Belgische regering bekend dat zij een wetsvoorstel gaan indienen waarmee de ‘beste prijsgaranties’ van boekingssites, zoals Booking.com en Expedia, worden verboden. "Als dit verbod er in België komt, waarom dan ook niet in Nederland?&q...

Awards OTA's
HotelSpecials wint award voor Beste gebruik van Search in travel

HotelSpecials heeft de Dutch Search Award binnen weten te halen voor de categorie ‘Beste gebruik van Search in Travel’. Het in Haarlem gevestigde boekingsbedrijf verslaat hiermee de concurrenten OAD en Weekendjeweg. De Dutch Search Awards zet de topspelers van de Nederlandse searchin...

Personalia Chefs
Post-Plaza kiest voor kwaliteit met nieuwe Chef

Jarst Bekius is per direct de nieuwe Chef van Post-Plaza. Jarst komt van restaurant Ratatouille Food + Wine, het met 1 Michelin ster bekroonde restaurant uit de Haarlemse binnenstad. Zijn carrière is hij gestart als souschef bij Vis en Ko, van SVH meester-kok Imko Binnerts. Met de aanstell...

Achtergronden
La Bergère Group wordt LBG Hotels & Spaces

LBG Hotels is voortaan de nieuwe merknaam waarmee La Bergère Group, het creatieve brein achter hippe en innovatieve hotels in Maastricht en Amsterdam, verder gaat. En dat betekent meer dan alleen een naamsverandering. Deze week presenteert LBG Hotels haar nieuwe positionering in de hospitalit...

Personeel
FNV Horeca wil in gesprek met horecamedewerkers over cao

FNV Horeca wil samen met ontevreden horecamedewerkers in gesprek over de de nieuwe horeca cao en organiseert bijeenkomsten. De werknemersorganisatie is niet blij met de uitkomst van de nieuwe cao horeca. Volgesn het FNV zal de koopkrachtdaling die in de afgelopen jaren is ontstaan niet verbeteren en...

Van der Valk
Bouw Van Der Valk Leeuwarden loopt vertraging op

Het nieuwe Van der Valk Hotel bij leeuwarden heeft vertraging opgelopen. De bouw van het hotel en het restaurant ligt zo'n zes weken achter op schema. Het hotel gaat daarom pas begin volgend jaar open, een exacte datum is nog niet bekend. Een van de oorzaken van de vertraging is het slechte, ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: