Hotels van Oranje gaat verbouwen; inventaris naar de veiling

Auteur: Redactie
Branded Content 29 december 2021
Hotels van Oranje gaat verbouwen; inventaris naar de veiling

Hotels van Oranje uit Noordwijk aan Zee gaat verbouwen. Het Beach Hotel, restaurant Dutch en Grand Café ’t Elfde Gebod worden gesloopt. Om die reden wordt de luxe hotel- en restaurantinventaris van deze horecagelegenheden geveild via het online platform van BVA Auctions. De veilingen zijn op dit moment geopend. Meebieden op de kavels van het Beach Hotel kan tot en met 5 januari 2022, de veiling van restaurant Dutch en ’t Elfde gebod sluit op 7 januari 2022.
  
Misschien heb je een eigen horecagelegenheid en ben je op zoek naar een andere inrichting, of een aanvulling van de horeca-apparatuur? Dan kun je ook zeker een kijkje nemen bij de online veiling van de inboedel van restaurant Dutch en Grand Café ’t Elfde Gebod. Deze twee schitterende en authentieke etablissementen staan eveneens voor een grootschalige verbouwing en veilen daarom de complete inrichting. Onder meer chesterfieldbanken, een professionele espressomachine, verlichting en zelfs de complete bar worden geveild. Bekijk hier alle kavels.

Hotels van Oranje

Zowel het Beach Hotel, als restaurant Dutch en Grand Café ’t Elfde Gebod maken onderdeel uit van Hotels van Oranje. En dit zijn niet de enige drie onderdelen van Hotels van Oranje die een grootschalige verbouwing ondergaan. Begin 2022 volgt daarom nog een online veiling met inventaris van de Hotels van Oranje.

Kijkdag

Wil je de kavels eerst zien voor je gaat bieden? Op dinsdag 4 januari 2022 is er van 10:00 tot 12:00 een kijkdag. Adres: Kon. Wilhelmina Boulevard 31, 2202 GW in Noordwijk.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws