HotelTech: Hirschmannn adviseert

18 november 2015
HotelTech: Hirschmannn adviseert

Een goede digitale dienstverlening neemt een belangrijke plek in bij het creëren van een optimale klantbeleving. Uw hotelgasten verwachten tijdens
hun verblijf hetzelfde comfort als thuis. Bezoek HotelTech 2015. Schrijf u in "via deze link.":http://www.hoteltech.nl/bezoeken/inschrijven/

*Interactieve totaalbeleving*
Met Hospitality TV van Hirschmann Multimedia Solutions creëert u niet alleen een thuisgevoel, maar een interactieve totaalbeleving, die de verwachtingen van de klant overtreft. Door gebruik te maken van een gebruikersvriendelijke interface in de stijl van uw hotel, kan u een totaalaanbod van digitale applicaties (via het beeldscherm) beschikbaar stellen voor de klant.

*Tijdens Hoteltech*
Tijdens HotelTech 2015 zal Hirschmann Multimedia tonen hoe er door gebruik te maken van middleware op simpele wijze gecommuniceerd kan worden tussen twee onafhankelijke systemen. We tonen de functionaliteiten van Hospitality TV door live in te loggen op de omgeving van medestandhouder & partner LG. Hierdoor kan er gebruik worden gemaakt van de pre-loaded apps die beschikbaar zijn in de LG omgeving. Denk aan apps als Youtube, Internet Webbrowser, Google Maps, Accuweather en diverse games. Vanaf december 2015 worden ook Videoland, Euronews, RTL XL, Uitzending Gemist en Spotify aan de lijst van apps toegevoegd.

Kom tijdens "HotelTech 2015":http://www.hoteltech.nl/bezoeken/inschrijven/ langs op de stand van Hirschmann Multimedia en ervaar zelf hoe u de klantbeleving én servicebeleving naar een hoger niveau kan tillen, door gebruik te maken van Hospitality TV.

Overig nieuws