Hotelvrijmibo in vernieuwde Krasnapolsky

3 september 2015
Hotelvrijmibo in vernieuwde Krasnapolsky

Op vrijdag 11 september maakt het meest iconische hotel van Nederland zich op voor de 36e Hotelvrijmibo. De geheel vernieuwde Wintertuin van
NH Grand Hotel Krasnapolsky biedt deze keer onderdak aan een delegatie van borrelende hoteliers uit heel Nederland. Tijdens een uitgebreide restyling van het historische pand, komen hoteliers tijdens de Hotelvrijmibo voor het eerst samen in het nieuwe 'Kras' om de glazen te klinken en te netwerken.

*Hotelvrijmibo*
Hotelvrijmibo is de vrijdagmiddagborrel voor hoteliers die sinds 2007 ieder kwartaal wordt georganiseerd. Medeorganisator Melle Pegman: "Vijf jaar geleden waren we in 'het Kras' en dat was al te gek. We zijn ontzettend nieuwsgierig wat de voortgaande renovatie heeft gedaan met dit historische hotel. Dit wordt een hele bijzondere editie!"

*Krasnapolsky*
Het historische NH Grand Hotel Krasnapolsky ondergaat momenteel een restyling en zal in november als eerste Nederlandse NH Collection hotel officieel heropenen. Hotelvrijmibo medeoprichter Jacob de Graaff: "Ik ken 'het Kras' heel goed. Sterker nog, ik heb er gewerkt. Ik ben supertrots dat we de 36e Hotelvrijmibo hier mogen houden en ik kan niet wachten om te zien wat deze nieuwe impuls zal doen voor dit fantastische hotel."

*Borrelaars*
Tijdens de Hotelvrijmibo is iedereen welkom, van afwasser en receptionist tot hotelmanager en hoteleigenaar, als je maar werkt in een hotel. Borrelaars zijn welkom van 17.30 uur tot 23.00 uur en kunnen deelnemen aan een sneak preview van het hotel.

Overig nieuws