Volgende Hotelvrijmibo bij Krasnapolsky

24 augustus 2011
Volgende Hotelvrijmibo bij Krasnapolsky

De 19e "Hotelvrijmibo":http://www.hotelvrijmibo.nl komt eraan. De eerstvolgende vrijdagmiddag-borrel voor iedereen die in een hotel werkt vindt plaats op vrijdag 9 september bij het NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. De borrel vormt dé gelegenheid om vrienden, collega’s en oud-collega’s te ontmoeten.

*Locatie*
NH Grand Hotel Krasnapolsky ligt midden op de Dam, in het bruisende hart van het oude centrum van Amsterdam. De monumentale Wintertuin zal de prachtige locatie zijn waar deze 19e Hotelvrijmibo gaat plaatsvinden, voorzien van de meest heerlijke hapjes en een DJ.De Wintertuin, waar normaal het ontbijtbuffet wordt geserveerd, dateert uit 1879 en heeft een fraaie constructie in glas en gietijzer.

*Speednetworking*
Op deze 19e Hotelvrijmibo kunnen bezoekers voor het eerst vrijblijvend deelnemen aan het Hotelvrijmibo Speednetworking. Er zullen twee sessies zijn van elk een half uur. Tijdens de rondleidingen zullen de deelnemers de nieuwe, verbouwde hotelkamers van dit beroemde hotel mogen bewonderen, evenals het à la carte restaurant Reflet, waar men in belle époque stijl kan genieten van Frans georiënteerde gerechten. Uiteraard worden ook Grand Café Mathilde met haar koninklijk uitzicht over de Dam en de Golden Palm Bar niet vergeten.

*Bereikbaar*
NH Grand Hotel Krasnapolsky heeft een eigen beveiligde parkeergarage (tegen betaling). Tegenover het hotel liggen diverse bus- en tramverbindingen. Vanaf het Centraal Station is de loopafstand ongeveer 10 minuten. Of gebruik de tramlijnen 4, 9, 16, 20, 24 of 25 tot de halte ‘de Dam’.

*Aanmelden*
Aanmelden voor de borrel kan op de "website van Hotelvrijmibo":http://hotelvrijmibo.nl/component/option,com_seminar/cid,12/task,3/.

~Frank Lindner~

Overig nieuws