Ibis Rotterdam City Centre geopend

19 oktober 2014
Ibis Rotterdam City Centre geopend

Donderdag is met een spectaculaire show van het wereldberoemde Flyboardteam het gloednieuwe ibis Rotterdam City Centre officieel geopend. Alle 139
kamers van het hotel, de lobby en de lounge area zijn volgens een nieuw eigentijds interieurconcept ingericht met nog meer oog voor comfort. Met de lounge en het grote terras aan het water, beide bedoeld voor zowel hotelgasten als omwonenden, heeft het hotel, gelegen aan het steeds populairder wordende Wijnhavengebied, een grote impuls gekregen.

*Rotterdam dé nieuwe reisbestemming*
“Rotterdam is volgens The New York Times en Rough Guides dé nieuwe reisbestemming. Volgens de cijfers die CBS eind september publiceerde, steeg het aantal bezoekers aan Rotterdam behoorlijk en schoot het aantal hotelovernachtingen ook omhoog. Ontwikkelingen waar wij met dit nieuwe ibis hotel graag op inspelen”, aldus Caro van Eekelen, COO van Accor Hotel Services Benelux.

*Wijnhaven*
Door de vestiging van het hotel in de Wijnhaven krijgt ook dit stukje van Rotterdam een extra impuls. De ibis Kitchen Lounge en het terras aan het water trekken niet alleen hotelgasten, maar ook mensen die in het gebied werken of wonen.

*Volledig nieuw design voor nog meer comfort*
De gemeenschappelijke ruimten, ontworpen door Ateliers Archange, maken hedendaags design voor iedereen toegankelijk door het gebruik van prachtige materialen, warme kleurenpaletten en meubilair dat nergens anders in het budgetsegment te vinden is. Het design zien gasten ook terug in de kamers van ibis Rotterdam City Centre. Dit geeft in combinatie met het comfortabele Sweet Bed™ by ibis de kamers een nieuw gevoel van comfort en moderniteit. En doordat de meubels verplaatsbaar zijn, kan elke gast zijn kamer nog meer eigen maken. Warmte en ontspanning staan centraal in het design van de kamers.

*Hip concept*
Gasten van ibis Rotterdam City Centre kunnen in het nieuwe hotel ook kennismaken met de ibis Kitchen Lounge. Een eenvoudig en hip concept, waarmee ibis inspeelt op de hyperactieve levensstijl van de moderne gast. Gasten kunnen er flexwerken, meeten en relaxen. Maar, de ruimte is ook uitermate geschikt voor een lekker wijntje na werktijd of een borrel aan de bar; voor zowel gasten als mensen die in de omgeving werken of wonen. Rode en houten kleurtinten zorgen voor een moderne en toch warme ambiance; krabbels aan de muur, schommelstoelen en spelletjestafels geven het geheel een knipoog. En als enige in zijn segment kunnen gasten bij ibis ontbijten van 4 uur ’s nachts tot 12 uur ’s middags en zijn lichte hapjes en drankjes 24/7 verkrijgbaar.

Overig nieuws