Joost Mees verantwoordelijk voor hotelafdeling Benelux bij Colliers

9 april 2018 | Thijs Jacobs

Joost Mees (53) is vanaf april verantwoordelijk voor de hotelafdeling van vastgoedadviseur Colliers International in Nederland, België en Luxemburg. Joost was de afgelopen vier jaar al samen met Dirk Bakker verantwoordelijk voor het hotelteam in de Benelux. Nu Dirk zich meer gaat toeleggen op zijn functie als CEO van Colliers Nederland en zijn eindverantwoordelijkheid voor Hotels binnen EMEA gaat Joost het Benelux team alleen leiden en verder uitbreiden. 

Joost heeft ruim 15 jaar ervaring in de hotelwereld. Joost is gespecialiseerd in Hotel Development Advies, Operator Search & Selection en het begeleiden van hoteltransacties.

Sterke positie

Dirk Bakker, CEO van Colliers International Nederland: ”Ons hotelteam heeft de laatste jaren een sterke positie in de markt verworven. Hier is Joost voor een groot deel verantwoordelijk voor geweest. Ik twijfel er dan ook niet aan dat we onder zijn bezielende leiding verder gaan groeien."

Joost Mees over zijn nieuwe functie: “We hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in het opbouwen van een hecht en enthousiast hotelteam met jonge en ervaren talenten op het gebied van advies en transacties. Ik kijk er naar uit om samen met het team verder te groeien en onze (inter)nationale opdrachtgevers nog beter te bedienen. Natuurlijk blijven Dirk en ik samenwerken, vooral op het internationale vlak.” 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: